Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

EXTRAordinary one woman show

EXTRAordinary one woman show
Για δύο ακόμα Πέμπτες, στις 20 και 27 Μαΐου η Βιολέττα Γύρα σ’ ένα εκρηκτικό show γυναικείας έντασης αλλά και

ευαισθησίας. Μια παράσταση με στοιχεία πρόζας, χορού, ζωντανού τραγουδιού και screendance.

Τα κουστούμια, σχεδιασμένα και ραμμένα ειδικά για την παράσταση από την Ευδοκία Βεροπούλου μεταμορφώνουν τη γυναίκα μηχανή σε κάτι μεταξύ Lady Gaga σε κυριλέ καμπαρέ του Μεσοπολέμου, θηλυκό ψαλιδοχέρη και σαν πίνακα της Frida Kahlo με φόντο το λιτό και έξυπνο σκηνικό.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αντιγόνη Γύρα από τον καταξιωμένο Κινητήρα Χοροθέαμα (kinitiras.com) ενώ τη κίνηση έχει επιμεληθεί η Άννα Δασκάλου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Γύρα, Κοστούμι-Φωτισμοί: Ευδοκία Βεροπούλου, Κίνηση-Χορογραφίες: Άννα Δασκάλου, Μουσική προσαρμογή: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Μουσική Διδασκαλία: Βασιλική Ρόρρη, Screen Dance: Διονύσιος Τσαφταρίδης,  Συμμετοχή στο screen dance: Σταύρος Αποστολάτος, Σχεδιασμός μακιγιάζ: Ιωάννα Συμεωνίδου, Κομμώσεις: Γιώργος Νικολαίδης

Μετά το σόου ακολουθεί after party Disκotέκa Tяopicál από τον Cest Pagrav. Ένα απρόσμενο αμάγαλμα ska, reggaeton, cumbia, electroswing, afrobeat και Βαλκανικών χάλκινων όπως δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ!

Σχετικές ειδήσεις
Αντιγόνη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στον Κορυδαλλό
18.08.2016 14:15
Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος στον Κορυδαλλό θα παρουσιαστεί η παράσταση Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της φετινής της περιοδείας.
Αντιγόνη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη στις Αχαρνές
16.08.2016 16:57
Στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις Αχαρνές θα παρουσιαστεί η παράσταση Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της φετινής της περιοδείας.
Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
11.08.2016 11:23
Στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, θα παρουσιαστεί στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αισχυλείων 2016, η παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.
Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στο 2ο Φεστιβάλ Δάσους
03.08.2016 10:02
Στις 29 & 30 Αυγούστου 2016, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Δάσους, στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, η παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.
Η Αντιγόνη του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού σε περιοδεία
23.06.2016 14:34
Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή, την πρώτη συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού.