Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Thea Halo στο Public Πειραιά

Η Thea Halo στο Public Πειραιά
H διεθνούς φήμης συγγραφέας Thea Halo παρουσιάζει το καινούριο της βιβλίο στo Public Πειραιά, την Τρίτη 18 ... 

Μαϊου. Η Thea Halo, διάσημη συγγραφέας και ζωγράφος, επισκέπτεται την Ελλάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Ούτε το όνομά μου, από τις εκδόσεις Γκοβόστη.

Το νέο βιβλίο της περιγράφει τη συγκινητική ιστορία της μητέρας της Σάνο, η οποία, μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναγκάστηκε, σε ηλικία μόλις 10 ετών, να εγκαταλείψει το χωριό της στον Πόντο, κυνηγημένη από τους Τούρκους. 70 χρόνια μετά τον εκπατρισμό της η συγγραφέας μαζί με τη μητέρα της επιστρέφουν στην Τουρκία, αναζητώντας το χωριό και το πατρικό της σπίτι.

Το βιβλίο, το οποίο είναι μια αυθεντική κατάθεση ψυχής, αποτελεί κι ένα σπάνιο ντοκουμέντο του διωγμού αλλά και της σφαγής εκατομμυρίων Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων που σκοπίμως αποσιωπά η Τουρκία.

Το κατάστημα Public Πειραιά, μας περιμένει για να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα αλλά και να μάθετε, μέσα από τη συγκινητική ιστορία της μητέρας της, για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Σχετικές ειδήσεις
O συγγραφέας Ζακ Εμπραχίμ έρχεται στην Ελλάδα και στα Public
23.01.2017 12:10
Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα του βιβλίου «Γιος Τρομοκράτη: Η αληθινή ιστορία μιας επιλογής», Ζακ Εμπραχίμ. Στο βιβλίο του ο Αμερικανοαιγύπτιος συγγραφέας διηγείται μια αληθινή, συγκλονιστική ιστορία, πιο επίκαιρη από ποτέ.
Ο Αύγουστος Κορτώ στο Κρεμλίνο του Πειραιά
27.12.2016 10:34
Ο Ιανός στο Κρεμλίνο του Πειραιά και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ με τίτλο Μικρό Χρονικό Τρέλας την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.
Η Αγγελική Νικολούλη στο Κρεμλίνο του Πειραιά - Αναβολή
20.12.2016 14:12
Ο Ιανός στο Κρεμλίνο του Πειραιά και οι εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη με τίτλο Έρωτας φονιάς, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.
Κάθε Τρίτη: Ο Ιανός στο Κρεμλίνο του Πειραιά
07.12.2016 12:42
Μια νέα συνεργασία εγκαινιάζουν η Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS και ο πολυχώρος Κρεμλίνο, στον Πειραιά δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους του Πειραιά να αποκτήσουν τον δικό τους χώρο παρουσιάσεων βιβλίων και δίσκων, πρωτότυπων συζητήσεων για την τέχνη και τον πολιτισμό.
Η Thea Halo παρουσιάζει το βιβλίο της στο Εν Πλω
03.03.2016 10:40
Η Thea Halo η συγγραφέας του βιβλίου Ούτε το όνομά μου, στο οποίο αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο την αληθινή ιστορία της μητέρας της μέσα από πορείες θανάτου που αποδεκάτισαν τον Ποντιακό Ελληνισμό, συναντά τους αναγνώστες της Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στο Χώρο Βιβλίου και Πολιτισμού Εν Πλω.