Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Η Thea Halo στο Public Πειραιά

Η Thea Halo στο Public Πειραιά
H διεθνούς φήμης συγγραφέας Thea Halo παρουσιάζει το καινούριο της βιβλίο στo Public Πειραιά, την Τρίτη 18 ... 

Μαϊου. Η Thea Halo, διάσημη συγγραφέας και ζωγράφος, επισκέπτεται την Ελλάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Ούτε το όνομά μου, από τις εκδόσεις Γκοβόστη.

Το νέο βιβλίο της περιγράφει τη συγκινητική ιστορία της μητέρας της Σάνο, η οποία, μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναγκάστηκε, σε ηλικία μόλις 10 ετών, να εγκαταλείψει το χωριό της στον Πόντο, κυνηγημένη από τους Τούρκους. 70 χρόνια μετά τον εκπατρισμό της η συγγραφέας μαζί με τη μητέρα της επιστρέφουν στην Τουρκία, αναζητώντας το χωριό και το πατρικό της σπίτι.

Το βιβλίο, το οποίο είναι μια αυθεντική κατάθεση ψυχής, αποτελεί κι ένα σπάνιο ντοκουμέντο του διωγμού αλλά και της σφαγής εκατομμυρίων Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων που σκοπίμως αποσιωπά η Τουρκία.

Το κατάστημα Public Πειραιά, μας περιμένει για να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα αλλά και να μάθετε, μέσα από τη συγκινητική ιστορία της μητέρας της, για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Σχετικές ειδήσεις
Βραβεία Public 2016: Οι φετινοί νικητές
25.05.2016 15:53
Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι αναγνώστες ανέδειξαν τους νικητές των Βραβείων Βιβλίου Public, στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς!
House Of Cards - Michael Dobbs: Το παγκόσμιο best-seller αποκλειστικά στα Public!
25.04.2016 11:10
Τα βιβλιοπωλεία Public συνεχίζουν να συναρπάζουν τους λάτρεις του βιβλίου με αποκλειστικότητες, μοναδικές επανεκδόσεις και εκπληκτικές προσφορές σε βιβλία κάθε μήνα! To βραβευμένο βιβλίο House Of Cards του Michael Dobbs, στο οποίο στηρίχθηκε η ομότιτλη τηλεοπτική σειρά με τους εκατομμύρια πιστούς θεατές σε όλο τον κόσμο, ήρθε πρώτο αποκλειστικά στα καταστήματα Public από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Βραβεία Βιβλίου Public 2016 για τρίτη χρονιά!
17.03.2016 16:16
Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, ανακοίνωσαν την έναρξη των Βραβείων Βιβλίου Public 2016 για τρίτη συνεχή χρονιά, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα στον οποίο «κριτική επιτροπή» είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες! Από τις 15 Μαρτίου 2016, όλοι οι φίλοι του βιβλίου έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μέσα από τις ψήφους τους αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς για τη χρονιά που πέρασε, μπαίνοντας στο ειδικά σχεδιασμένο www.publicbookawards.gr.
Η Thea Halo παρουσιάζει το βιβλίο της στο Εν Πλω
03.03.2016 10:40
Η Thea Halo η συγγραφέας του βιβλίου Ούτε το όνομά μου, στο οποίο αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο την αληθινή ιστορία της μητέρας της μέσα από πορείες θανάτου που αποδεκάτισαν τον Ποντιακό Ελληνισμό, συναντά τους αναγνώστες της Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στο Χώρο Βιβλίου και Πολιτισμού Εν Πλω.
Ο διάσημος νομπελίστας συγγραφέας Ορχάν Παμούκ στην Αθήνα
04.12.2015 09:57
Το Megaron Plus, οι εκδόσεις Ωκεανίδα και τα καταστήματα Public υποδέχονται τον τούρκο συγγραφέα Ορχάν Παμούκ , με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του μυθιστορήματος με τίτλο Κάτι παράξενο στο νου μου Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015