Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Κλείστε λίγο τα βιβλία!

Κλείστε λίγο τα βιβλία!
Λίγο πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις ο Δήμος Περιστερίου φρόντισε να διασκεδάσει τη μαθητιώσα νεολαία και να την ξεκουράσει λίγο από το διάβασμα με μια μεγάλη συναυλία , το Σάββατο 17 Μαΐου, με τα Κίτρινα Ποδήλατα!

Λίγο πριν αρχίσουν οι πανελλήνιες εξετάσεις ο Δήμος Περιστερίου φρόντισε να διασκεδάσει τη μαθητιώσα νεολαία και να την ξεκουράσει λίγο από το διάβασμα με μια μεγάλη συναυλία, το Σάββατο 17 Μαΐου, με τα Κίτρινα Ποδήλατα!

Το Αλσος Περιστερίου θα γεμίσει με το «νέο αίμα» της περιοχής, που λίγο πριν βάλει τα δυνατά του για τις εξετάσεις, θα αφεθεί στο ρυθμό της μουσικής και των τραγουδιών, που αγαπήσαμε από την εφτάχρονη πορεία του νεανικού συγκροτήματος και που περιλαμβάνονται στον νέο δίσκο των δημιουργών του, Γιώργου και Αλέξανδρου Παντελιά με τίτλο: «Κίτρινα Ποδήλατα Live \'O7».

Οι καλλιτέχνες εγγυώνται μια παράσταση γεμάτη ενέργεια και μας υπόσχονται μια βραδιά με δυναμικό ηλεκτρικό ήχο, γεμάτη με τις χαρακτηριστικές μελωδίες τους, τους στίχους και τις μουσικές των τραγουδιών τους και, μαζί, διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τη μουσική τους πορεία.

Η παράστασή τους, διάρκειας δύο ωρών θα είναι ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο Παντελιά, με μια σειρά από οπτικά ευρήματα σύγχρονης τεχνολογίας που θα επιτρέψουν στους δύο δημιουργούς να συμμετάσχουν «ζωντανά» με φίλους μουσικούς και τραγουδοποιούς σε μοναδικές εκτελέσεις των κομματιών τους.

Ειδικά βίντεο projects σκηνοθετημένα για κάθε τραγούδι ξεχωριστά εναρμονίζονται με ήχο και φως και παρουσιάζουν με νέα άποψη γνωστά τους κομμάτια ενώ συμπράττουν και με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, ανταλλάσοντας τραγούδια, μελωδίες και αισθήματα.

Το κοινό καλείται να παίξει ενεργό ρόλο σε αυτή τη μουσική παράσταση αφού θα μπορεί σε κάποιες στιγμές να αποφασίσει για τη συνέχεια του προγράμματος.

Οι συντελεστές για του μουσικού προγράμματος είναι: επιμέλεια προγράμματος - ενορχηστρώσεις: Κίτρινα Ποδήλατα, συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Ράλλης (τύμπανα), Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο), υπεύθυνος ήχου: Γιώργος Μπότης, ηχολήπτης σκηνής - χειριστής προγραμματισμών: Τάσος Μπότης, φωτισμοί: Γιώργος Κλαδούρης, κάμερες: Μάριος Βιδάλης, παραγωγή - σκηνοθεσία: Κίτρινα Ποδήλατα, παραγωγή: ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Info
Κίτρινα Ποδήλατα Live!
Σάββατο 17 Μαΐου, στις 20:30
Αλσος Περιστερίου, Αγίου Βασιλείου και Δωδεκανήσου

Σχετικές ειδήσεις
Με δυο κιθάρες...: Τα Κίτρινα Ποδήλατα στο Μέγαρο Γκύζη
10.08.2016 17:09
Τα Κίτρινα Ποδήλατα θα εμφανιστούν την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στο Μέγαρο Γκύζη στη Σαντορίνη για μία συναυλία με special guest τον Βασίλη Καζούλη.
Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα live στο Βεάκειο Θέατρο
07.06.2016 16:36
Στις 23 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα, μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).
Κίτρινα Ποδήλατα: 3 μοναδικές ηλεκτρικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 13:53

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, στο club του Σταυρού του Νότου!
Ο Πάνος Κατσιμίχας με τα Κίτρινα Ποδήλατα live στον Σταυρό του Νότου
24.11.2015 10:57
Ο Πάνος Κατσιμίχας ξανάρχεται στο στέκι της Φραντζή, με παρέα του αυτή την φορά το αγαπημένο ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα για λίγες παραστάσεις έως τις 18 Δεκεμβρίου 2015.
The acoustic project: νεά κυκλοφορία από τα Κίτρινα Ποδήλατα
06.11.2015 11:14
Στην πιο ζωηρή, πειραματική του περίοδο το γνωστό δυναμικό ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, διανύοντας το 15ο έτος δράσης του, κυκλοφορεί το πρώτο μέρος μιας ιδιαίτερης μουσικής τριλογίας.