Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Raul Paz και Quintero στο Gazarte

Raul Paz και Quintero στο Gazarte
Οι λαμπερές αφίξεις που αναμένονται το Μάιο στη γνωστή μουσική σκηνή συνεχίζονται. Μετά την Alice Russell σειρά παίρνουν τα latin κρουστά του κορυφαίου περκασιονίστα Luisito Quintero και ο πρωτοπόρος του New Cuban Wave, Raul Paz!

Οι λαμπερές αφίξεις που αναμένονται το Μάιο στη γνωστή μουσική σκηνή συνεχίζονται. Μετά την Alice Russell σειρά παίρνουν τα latin κρουστά του κορυφαίου περκασιονίστα Luisito Quintero και ο πρωτοπόρος του New Cuban Wave, Raul Paz!

Το Σάββατο 17 Μαΐου, θα γίνει η συναυλία ενός από τους κορυφαίους περκασιονίστες της latin μουσικής. Ο Luisito Quintero είναι μέλος της Συμφωνικής ορχήστρας της Βενεζουέλας, συνεργάστηκε με δημοφιλή συγκροτήματα της χώρας του όπως οι Guaco, El Trabuco και Venezolano ενώ πλαισίωσε την τραγουδίστρια της salsa, India. Πλέον ακολουθεί προσωπική διεθνή καριέρα πάντα με την πλήρη υποστήριξη του Little Louie Vega.

To Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Μαΐου, είναι ένα τριήμερο αφιερωμένο στον Raul Paz. Ο πρωτοπόρος του New Cuban Wave, μεγάλωσε στην Κούβα ακούγοντας Quajira (Kουβανέζικη country) αλλά πολύ σύντομα ανακάλυψε τους Deep Purple, τους Led Zeppelin και τον Bob Marley.

Ανακάλυψε επίσης και τον ίδιο ο \"πατέρας\" της salsa στην Αμερική, Ralph Mercado, ο οποίος στάθηκε και αφορμή να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, Cuba Libre. Το 2003 κυκλοφόρησε το Mulata και αργότερα το Revolution και όλα του τα άλμπουμ γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

info
Luisito Quintero, 17 Μαΐου έναρξη 22:30, είσοδος με ποτό 40, 35 και 30 ευρώ
Raul Paz, 24, 25 και 26 Μαΐου έναρξη: Σάββατο 22:30-Κυριακή, Δευτέρα 22:00, είσοδος με ποτό 45,40,35 ευρώ
http://www.gazarte.gr/

 

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Houseband του Gazarte υποδέχεται τον Γιάννη Καστανάκη
01.02.2017 10:24
Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός "εκτοξεύεται" σε νέα επίπεδα!
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά συνεχίζουν στο Gazarte
10.11.2016 14:24
Οι παραστάσεις της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με την Έλλη Πασπαλα συνεχίζονται και το Δεκέμβριο στο Gazarte!
Βιεννέζικα βαλς από το Johann Strauss Ensemble στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
09.11.2016 17:09
Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής και η περίφημη Oρχήστρα Δωματίου Johann Strauss Ensemble υπό τη διεύθυνση του χαρισματικού βιολονίστα Russell McGregor μας προσκαλούν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε δύο λαμπερές συναυλίες που θα ταξιδέψουν το αθηναϊκό κοινό στη μαγευτική Βιέννη.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Λατινοαμερικάνικη και παραδοσιακή μουσική στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
07.07.2016 10:59
Οι Νύχτες Αλληλεγγύης συνεχίζονται και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο πρωτότυπες και τελείως διαφορετικές μεταξύ τους μουσικοχορευτικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο.