Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Cosmomusica, η καρδιά της μουσικής!

Cosmomusica, η καρδιά της μουσικής!
Η Cosmomusica ξεκίνησε και αποτελεί μια μεγάλης εμβέλειας διεθνή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να κάνει τομή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα!

Η Cosmomusica ξεκίνησε και αποτελεί μια μεγάλης εμβέλειας διεθνή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να κάνει τομή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα!

Έχοντας ένα σκοπό: να συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας θεσμός που να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη δισκογραφία και να έρθουν σε επαφή οι εταιρίες του χώρου μεταξύ τους αλλά και με τους καλλιτέχνες , η Cosmomusica κάνει εξαιρετικά αισθητή την παρουσία της.

Για τη διοργάνωση της Cosmomusica κλήθηκαν να συμμετάσχουν δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρίες, εταιρίες διανομής, μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και φωτισμού, software, διαδικτύου, κινητής τηλεφωνίας, εκτύπωσης CD, οργάνωσης συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων, κτλ.

Από τη διοργάνωση δεν θα λείπουν επίσης καταστήματα πωλήσεων CD και μουσικών ειδών, δημιουργικά γραφεία, εξειδικευμένα τυπογραφεία, στούντιο ηχογραφήσεων, μουσικά σχήματα, σχολεία, ωδεία, μουσικές σκηνές και θέατρα, αλλά και επαγγελματικές ενώσεις και σωματεία του μουσικού χώρου.

Η Cosmomusica θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ (Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκθέσεων-Προβολής) στη Μεταμόρφωση και κατά τις τέσσερις μέρες της λειτουργίας της θα φιλοξενήσει δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως φόρουμ και σεμινάρια , παρουσιάσεις νέων προϊόντων, αλλά και πάρα πολλές συνυαλίες που θα ξεκινούν από το πρωί και θα διαρκούν ως το βράδυ.

Αναμένεται δε να συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετατρέποντας το ΕΚΕΠ στο σημείο όπου θα χτυπάει η καρδιά της δισκογραφίας στην χώρα.

Info
Cosmomusica
14 έως 17 Μαΐου
Εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ
Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες:
http://www.cosmomusica.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Απόσταγμα Ρωσίας: αριστουργήματα ρωσικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
02.11.2016 09:58
Δύο σημαντικοί έλληνες καλλιτέχνες με διεθνή παρουσία, η φλαουτίστα Ναταλία Γεράκη και ο πιανίστας Απόστολος Παληός, θα ερμηνεύσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα που σκιαγραφεί μουσικά τη ρωσική ρομαντική και σοβιετική εποχή μέσα από αριστουργήματα των Τσαϊκόφσκι, Ραχμάνινοφ, Στραβίνσκι, Χατσατουριάν, Γκλίνκα-Μπαλάκιρεφ, Σνίτκε και Προκόφιεφ. Η συναυλία, που θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, έχει τίτλο «Απόσταγμα Ρωσίας» και σηματοδοτεί την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων του Κύκλου Μουσικής Δωματίου «Από τη Ρωσία με αγάπη».
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
17η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής: Οι εκδηλώσεις της Αττικής
15.06.2016 10:52
Η 17η διοργάνωση του Αττικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής συνεργατικής προσπάθειας, και έχει σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό όταν για 3 ήμερες διοργανώνεται ταυτόχρονα 120 εκδηλώσεις, συμμετέχουν 140 καλλιτέχνες και γίνονται δεκάδες δράσεις σε 58 σημεία της Αττικής.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Μνήμη: Συναυλία από τους Εx Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.04.2016 13:33
Συνεχίζοντας την παράδοση των ετήσιων εκδηλώσεών του για το Θείο Πάθος, το Μέγαρο Μουσικής εγκαινιάζει τον φετινό Κύκλο Adagio-Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα, με το κορυφαίο σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, το οποίο θα παρουσιάσει τη συναυλία με τίτλο «Μνήμη» το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.