Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Αποχωρώ στην Αυλαία

Οι Αποχωρώ στην Αυλαία
Οι Αποχωρώ, μια παρέα φίλων που ακροβατούν ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ, την Τετάρτη 12 Μαΐου, ανεβαίνουν

στη σκηνή της Αυλαίας, για να χαρίσουν στο κοινό τους το κέφι που γεννά η διαφορετικότητα των ακουσμάτων τους και των μουσικών πειραματισμών τους. Με τραγούδια δικά τους ή δανεικά και με διάθεση ανάμεσα στο τραγούδι και την πρόζα, στο κέφι και τον επαγγελματισμό, θα γεμίσουν τη σκηνή της Αυλαίας.

Οι διαφορετικοί τους χαρακτήρες και το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο είναι πηγή δημιουργίας και έμπνευσης αλλά και ο κύριος λόγος που μονίμως αποχωρούν για να επιστρέψουν και να παραμείνουν πάντα μαζί σε κοινούς μουσικούς δρόμους.


Στη σκηνή της Αυλαίας την Τετάρτη 12 Μαΐου ανεβαίνουν οι:
Σέβη: Φωνή , Βαρβάρα: Φωνή, Τζίνα: Κιθάρες, Μαργαρίτα: Βιολί , μαντολίνο
Νίκος: Τύμπανα, Μαργαρίτα: Μπάσο , Χρύσα: Κρουστά, Συμμετοχή έκπληξη οι groupies: Mary Law και Χρήστος Χριστόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Ο
31.01.2017 16:09
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά. Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!
Κάθε ευχή και ένα τραγούδι, με την Χορωδία Rosarte στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.12.2016 12:39
Με αγαπημένα κάλαντα, γιορτινά τραγούδια και μουσικές ευχές από όλο τον κόσμο υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Παιδική και Νεανική Χορωδία ROSARTE την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
29.06.2016 15:27
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει στη μικρή σκηνή live stage @ the bar ένα αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι με τους Λίνα Μιχαήλ, Κώστα Σκόνδρα και Ντίνα Κατσίλα το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.
Ύμνοι και άσματα σε βυζαντινές κλίμακες: Ο Πασχάλης Τόνιος στον Ιανό
19.04.2016 12:08
Ο Πασχάλης Τόνιος θα βρίσκεται στο Ιανό στις 23 Απριλίου 2016, όπου θα ερμηνεύσει κατανυκτικούς ύμνους και τροπάρια της Μεγάλης εβδομάδας, άσματα από το έντεχνο τραγούδι σε ποίηση Σεφέρη, Ελύτη, κα.