Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Οι Αποχωρώ στην Αυλαία

Οι Αποχωρώ στην Αυλαία
Οι Αποχωρώ, μια παρέα φίλων που ακροβατούν ανάμεσα στο έντεχνο και το ροκ, την Τετάρτη 12 Μαΐου, ανεβαίνουν

στη σκηνή της Αυλαίας, για να χαρίσουν στο κοινό τους το κέφι που γεννά η διαφορετικότητα των ακουσμάτων τους και των μουσικών πειραματισμών τους. Με τραγούδια δικά τους ή δανεικά και με διάθεση ανάμεσα στο τραγούδι και την πρόζα, στο κέφι και τον επαγγελματισμό, θα γεμίσουν τη σκηνή της Αυλαίας.

Οι διαφορετικοί τους χαρακτήρες και το εκρηκτικό τους ταμπεραμέντο είναι πηγή δημιουργίας και έμπνευσης αλλά και ο κύριος λόγος που μονίμως αποχωρούν για να επιστρέψουν και να παραμείνουν πάντα μαζί σε κοινούς μουσικούς δρόμους.


Στη σκηνή της Αυλαίας την Τετάρτη 12 Μαΐου ανεβαίνουν οι:
Σέβη: Φωνή , Βαρβάρα: Φωνή, Τζίνα: Κιθάρες, Μαργαρίτα: Βιολί , μαντολίνο
Νίκος: Τύμπανα, Μαργαρίτα: Μπάσο , Χρύσα: Κρουστά, Συμμετοχή έκπληξη οι groupies: Mary Law και Χρήστος Χριστόπουλος

Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
29.06.2016 15:27
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει στη μικρή σκηνή live stage @ the bar ένα αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι με τους Λίνα Μιχαήλ, Κώστα Σκόνδρα και Ντίνα Κατσίλα το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.
Ύμνοι και άσματα σε βυζαντινές κλίμακες: Ο Πασχάλης Τόνιος στον Ιανό
19.04.2016 12:08
Ο Πασχάλης Τόνιος θα βρίσκεται στο Ιανό στις 23 Απριλίου 2016, όπου θα ερμηνεύσει κατανυκτικούς ύμνους και τροπάρια της Μεγάλης εβδομάδας, άσματα από το έντεχνο τραγούδι σε ποίηση Σεφέρη, Ελύτη, κα.
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.