Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Διάλεξη του Μηνά Μπορμπουδάκη

Διάλεξη του Μηνά Μπορμπουδάκη
Tην Τετάρτη 12 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί από τον συνθέτη και πιανίστα Μηνά Μπορμπουδάκη στη Βιβλιοθήκη του Μεγάρου

Μουσικής Αθηνών, διάλεξη με θέμα Σύγχρονες τεχνικές και ηλεκτρονικός ήχος του πιάνου. Πρόκειται για την τελευταία διάλεξη του 12ου κύκλου διαλέξεων της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος Λίλιαν Βουδούρη με θέμα Σύγχρονη Μουσική - Σύγχρονες Τεχνικές.

Όσοι παραβρεθούν στη διάλεξη θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον ομιλητή να ερμηνεύει μουσικά παραδείγματα από το σύγχρονο ρεπερτόριο ζωντανά στο πιάνο .

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη με προσκόμιση δωρεάν δελτίου εισόδου.

Σχετικές ειδήσεις
Το φθινόπωρο ξεκινά με μουσική στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
26.08.2016 13:42
Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου με συναυλίες για όλα τα μουσικά γούστα!
Η Μουσική Βιβλιοθήκη στις Μουσικές Συλλογές του Europeana Sounds
21.07.2016 10:10
Αυτό το μήνα η αρχική σελίδα των Μουσικών Συλλογών της Europeana είναι αφιερωμένη στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη".
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Μουσικός Απρίλης στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
31.03.2016 13:48
«Μουσικά» θα «μπει» ο Απρίλης στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών: από την 1η μέχρι τις 10 του μήνα, ένα πλούσιο πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στη σκηνή της ΕΜΣ που περιλαμβάνει συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.