Την Κυριακή 16 Μαΐου, παρουσιάζεται σε avant premiere, η ταινία Prince of Persia: The Sands οf Time

Η avant premiere της ταινίας διοργανώνεται από το MAD σε συνεργασία με την AUDIO VISUAL και θα πραγματοποιηθεί στο Cinema ΑΘΗΝΑΙΟΝ. Πρόκειται για μια επική περιπέτεια δράσης, από την ομάδα που έφερε την τριλογία Οι Πειρατές της Καραϊβικής στη μεγάλη οθόνη, με παραγωγό τον 41 φορές υποψήφιο και 6 φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Tζέρι Μπρουκχάιμερ.

Με ένα εντυπωσιακό καστ, η ταινία μας ταξιδεύει στη μαγευτική Ανατολή. Στα βάθη της Περσίας ο πρίγκιπας Ντάσταν (Tζέικ Τζίλενχαλ) ενώνει τις δυνάμεις του με τη μυστηριώδη πριγκίπισσα Ταμίνα (Τζέμα Άρτερτον) ενάντια στις δυνάμεις του σκότους. Πρέπει μαζί να προστατέψουν ένα αρχαίο στιλέτο που έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει την Άμμο του Χρόνου αναστρέφοντας το χρόνο και επιτρέποντας στον κάτοχό του να γίνει κυρίαρχος του κόσμου.

Η σκηνοθεσία είναι του Μάικ Νιούελ (Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς, Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία). Πρωταγωνιστούν ακόμη ο Μπεν Κίνγκσλεϊ και ο Άλφρεντ Μολίνα.

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 20 Μαΐου 2010 από την Audio Visual.

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του http://www.mad.tv/ διεξάγεται διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,21 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.