Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Yelp danceco και Μάγμα

Yelp danceco και Μάγμα
Από τη Δευτέρα 10 μέχρι και την Πέμπτη 13 Μαΐου, θα παρουσιαστούν στο θέατρο ΗΒΗ, οι παραστάσεις Lexicon και Jetzt από τις ομάδες Yelp danceco και

Μάγμα αντίστοιχα. Το Lexicon είναι μια σπουδή - μια συλλογή κινητικών λεξιλογίων, ένα κινησιολογικό λεξικό με συγγραφείς τη χορογράφο Μαριέλα Νέστορα και τη χορεύτρια Μαριλένα Πετρίδου. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2009 στο Μουσείο Μπενάκη (3ο Πανόραμα Χορού του Σ.Ε.Χ. Συναντήσεις) και στο 8ο Φεστιβάλ του Σ.Ε.Χ.(Μάιος 2009) στο Θέατρο Ροές.
Συντελεστές
Χορογραφία: Μαριέλα Νέστορα, Χορεύει: Μαριλένα Πετρίδου, Μουσική: ILIOS,
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Τις ίδιες ημέρες στο θέατρο ΗΒΗ, παρουσιάζεται και η παράσταση της ομάδας Μάγμα με τίτλο, Jetzt.
Συντελεστές
Χορογραφία: Στέφανι Τσάκωνα, Κοστούμια: Βασίλης Κοτταράς, Μουσική: Αναστάσης Γρίβας, Φωτογραφίες: Χρήστος Σαρρής, Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης, Ερμηνεύει: Στέφανι Τσάκωνα, Επικοινωνία: Βούλα Παλαιολόγου, Παραγωγή: Ομάδα Μάγμα, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Στέφανι Τσάκωνα

Σχετικές ειδήσεις
Θέατρο ΠΚ: Προγραμματισμός σεζόν 2016-2017
23.09.2016 14:26
Το Θέατρο ΠΚ μετρά ήδη έξι χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του τη νέα θεατρική σεζόν 2016-2017. Στον ανακαινισμένο πλέον χώρο του θεάτρου θα παρουσιαστούν έργα που απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα κοινού. Παραστάσεις χορού και θεάτρου από την ελληνική και παγκόσμια δραματουργία, παραστάσεις για παιδιά αλλά και σεμινάρια.
Προσφορές εισιτηρίων για τις παραστάσεις του Εθνικού στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
07.06.2016 09:51
Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει την ενέργεια που ξεκίνησε πιλοτικά το περσινό καλοκαίρι, τα ειδικά πακέτα προσφορών που αφορούν στις τρεις καλοκαιρινές του παραγωγές που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
…Από έρωτα, του Θοδωρή Αθερίδη: νέες παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ
28.04.2016 15:40
Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρατείνει λόγω επιτυχίας τις παραστάσεις της ερωτικής ιστορίας του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα», από τη Δευτέρα 9 μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ.
Επάγγελμα πόρνη: Νέος κύκλος παραστάσεων στο Vault
21.04.2016 10:03
Μετά τις παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, το "Επάγγελμα Πόρνη" της Λιλής Ζωγράφου σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, επανέρχεται στη σκηνή του VAULT THEATRE PLUS για να κλείσει και τη φετινή άκρως πετυχημένη του σεζόν, με έναν νέο κύκλο παραστάσεων. Από Δευτέρα 9 έως Τρίτη 31 Μαίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00, για 8 ακόμη παραστάσεις.
Η Δεσποινίς Τζούλια ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα
15.04.2016 17:15
Η «Δεσποινίς Τζούλια», το ψυχαναλυτικό κομψοτέχνημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ γύρω από την εξουσία, τον έρωτα και την αιώνια μάχη των δύο φύλων, που παρουσιάζεται στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ ολοκληρώνει τις παραστάσεις την Κυριακή 24 Απριλίου 2016, για να ταξιδέψει στη συνέχεια στις 11-15 και 18-22 Μαΐου για την Θεσσαλονίκη (Θέατρο Εγνατία) και την Πάτρα (Λιθογραφείο) αντίστοιχα.