Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

4ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ Σκηνής

4ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ Σκηνής
Το 4ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ ξεκινά στο Half Note, το Σάββατο 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 του μήνα, φιλοξενώντας πολλά και σημαντικά ονόματα της ελληνικής jazz σκηνής. Την αρχή κάνει ο Γιώργος Χατζηνάσιος,

ο οποίος θα παρουσιάσει στις 8, 9 και 10 Μαΐου, ένα πρόγραμμα με τον τίτλο, Τζαζ 100%. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει τον εαυτό του στο χώρο της τζαζ.

Σε ένα πρόγραμμα Τζαζ 100%, με ιδιαίτερες συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος κατά καιρούς, οι οποίες θα ακουστούν στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσουν κλασικά κομμάτια της παγκόσμιας τζαζ σκηνής με συνεργάτες τους σολίστες Αλέκο Χρηστίδη στα ντραμς, Αντώνη Λαδόπουλο στο σαξόφωνο, Μάνο Λούτα στο κόντρα μπάσο και την Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.


Στη συνέχεια του 4ου Δεκαήμερου αφιερώματος της Ελληνικής Τζαζ Σκηνής, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους: The BURGER PROJECT (11/5), Μπλε Βελούδο και Σία Κοσκινά σε τραγούδια από τον κινηματογράφο (12, 13 & 14/5), Human Touch (15 & 16/5).

Σχετικές ειδήσεις
Η καρδιά μου πονεί για σας...: γκαλά ελληνικής οπερέτας από την Καμεράτα στο Μέγαρο
30.11.2016 16:57
Οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής οπερέτας παρουσιάζονται σε μία φαντασμαγορική συναυλία με λαμπερούς σολίστ και τους Μουσικούς της Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.
Η Βασιλική Καρακώστα σε μία συναυλία Ελληνικής Δημοτικής μουσικής στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.10.2016 14:44
Η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Θεοχαράκη το concerto δώδεκα κλασικών τραγουδιών της Ελληνικής δημοτικής και λαϊκής μουσικής παράδοσης, ενορχηστρωμένα με τον παγκόσμιο κλασικό ήχο.
Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ / New Generation 3 στην ταράτσα της Στέγης
27.05.2016 15:36
Η νέα γενιά της ελληνικής τζαζ σκηνής δεν έρχεται για να διεκδικήσει κάποια θέση σε αυτήν, αλλά βρίσκεται ήδη εδώ. Ας ακούσουμε το μέλλον, εδώ και τώρα!
Dimitris Kalantzis Quartet feat. Dimitris Tsakas live στο Τρένο στο Ρουφ
05.04.2016 13:14
Σταθερή αξία μεταξύ των γνωστών jazzmen της ελληνικής σκηνής, ο Δημήτρης Καλαντζής, από τους πιστούς φίλους του Τρένου στο Ρουφ, μας προσφέρει μία συναρπαστική νύχτα, γεμάτη με τζαζ μελωδίες.
Spring is here: Ο Δημήτρης Καλαντζής συναντά τον Γιώτη Σαμαρά στο Τρένο στο Ρουφ
04.03.2016 17:08
Η μουσική βραδιά με τον "ανυπόμονο" τίτλο «spring is here» θα είναι μία από τις σπάνιες ευκαιρίες να ακούσει κανείς μαζί, δύο απ’ τους σημαντικότερους και παλαιότερους μουσικούς εκπροσώπους της ελληνικής τζαζ σκηνής, που ενώνουν συγγενικές καταβολές και πορείες.