Το 4ο Δεκαήμερο Ελληνικής Τζαζ ξεκινά στο Half Note, το Σάββατο 8 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 του μήνα, φιλοξενώντας πολλά και σημαντικά ονόματα της ελληνικής jazz σκηνής. Την αρχή κάνει ο Γιώργος Χατζηνάσιος,

ο οποίος θα παρουσιάσει στις 8, 9 και 10 Μαΐου, ένα πρόγραμμα με τον τίτλο, Τζαζ 100%. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει τον εαυτό του στο χώρο της τζαζ.

Σε ένα πρόγραμμα Τζαζ 100%, με ιδιαίτερες συνθέσεις που έχει γράψει ο ίδιος κατά καιρούς, οι οποίες θα ακουστούν στο πρώτο μέρος του προγράμματος, ενώ στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάσουν κλασικά κομμάτια της παγκόσμιας τζαζ σκηνής με συνεργάτες τους σολίστες Αλέκο Χρηστίδη στα ντραμς, Αντώνη Λαδόπουλο στο σαξόφωνο, Μάνο Λούτα στο κόντρα μπάσο και την Πηνελόπη Τζανετάκη στο τραγούδι.

Στη συνέχεια του 4ου Δεκαήμερου αφιερώματος της Ελληνικής Τζαζ Σκηνής, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους: The BURGER PROJECT (11/5), Μπλε Βελούδο και Σία Κοσκινά σε τραγούδια από τον κινηματογράφο (12, 13 & 14/5), Human Touch (15 & 16/5).