Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης στον ΙΑΝΟ, για την παρουσίαση του cd Πρωινό Άστρο

Ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης στον ΙΑΝΟ, για την παρουσίαση του cd Πρωινό Άστρο
Το Σάββατο 8 Μαϊου, ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης θα βρίσκεται στον ΙΑΝΟ σε μία ζεστή βραδιά, για την παρουσίαση του CD με τίτλο Πρωινό Άστρο, με μελοποιημένα ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, σε παραγωγή του ...

Γιάννη Μακρίδη. Στη νέα αυτή κυκλοφορία, ο συνθέτης Σάκης Τσιλίκης μπόρεσε να συγκεράσει το παλιό με το νέο, κι έτσι έχουμε ένα μουσικό αποτέλεσμα που πατάει στο χθες, ακουμπάει γερά στο σήμερα και δείχνει το μέλλον με μια διάθεση Έντεχνοροκ.

Οι ηθοποιοί Δανάη Παπουτσή και Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, αν και νέοι, φέρνουν ποιοτικά και ηχοχρωματικά στοιχεία από απαγγελλίες μεγάλων μας ηθοποιών ενώ, οι μουσικοί Κίμωνας Πολλάτος (κιθάρες), Πόλυς Πελέλης (μπάσο), Μάνος Νεόφυτος (τύμπανα), η Ελεάννα Ζεγκίνογλου στην καθοδήγηση των εγχόρδων και ο ηχολήπτης-μουσικός Αντώνης Δελαπόρτας, είναι οι ισχυροί πυλώνες γι’ αυτά τα υπέροχα ηχητικά κοράλια.

Μια δουλειά κόντρα στην ευτέλεια των καιρών, μια δουλειά γι’ ακροατές με αυτιά και όχι μόνο...

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Κωνσταντίνος Βήτα live στο Club Μύλος στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 12:12
Ο Κωνσταντίνος Βήτα ταξιδεύει βόρεια για μια μοναδική εμφάνιση στο Club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.
Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχούριδης μαζί... με ψύχη σε καλοκαιρινή περιοδεία!
03.06.2016 15:41
Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται και αυτό το καλοκαίρι με δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει…
Komitas από το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble: Παρουσίαση δίσκου στον Ιανό
16.05.2016 12:29
H Μικρή Άρκτος, η ECM και το Αρμενικό Πολιτιστικό-Μορφωτικό Σωματείο "ΧΑΜΑΣΚΑΪΝ" σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ στην παρουσίαση του CD KOMITAS με το Gurdjieff Folk Instruments Ensemble, υπό τη διεύθυνση του Levon Eskenian.
Πρωινό Άστρο του Γιάννη Ρίτσου: Μουσική παράσταση στην Αλκυονίδα
29.12.2015 15:10
Το «Πρωινό Άστρο», μια μικρή εγκυκλοπαίδεια υποκοριστικών - όπως το αποκαλούσε ο ίδιος ο Ρίτσος- το οποίο μελοποιήθηκε από τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη, παρουσιάζεται στις 30 Δεκεμβρίου 2015 και 6 Ιανουαρίου 2016 στο ΑΛΚΥΟΝΙΣ new star art cinema.
18.12.2015 14:05
Παρουσίαση του cd του ιατρού και μουσουργού Δρ. Αθανάσιου Σίμογλου με τίτλο «ΔΕΗΣΗ» με δώδεκα μελοποιημένα ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη.