Archive Content / Archive Content

Φωτογράφος άγριας φύσης, στο City Link

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι Εκδόσεις Polaris με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς διοργανώνουν και φέτος την έκθεση Φωτογράφος άγριας φύσης, έω

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι Εκδόσεις Polaris με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς διοργανώνουν και φέτος την έκθεση Φωτογράφος άγριας φύσης, έως τις 30 Μαϊου, στο City Link της Αθήνας.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται σε ειδικά κατασκευασμένα light boxes ώστε ο θεατής να «βλέπει» μέσα από το φακό φωτογράφου και με τη βοήθεια των λεζαντών που αφηγούνται την ιστορία της κάθε λήψης, να συμμετέχει στον κόπο, τις θυσίες, την αγωνία και τη χαρά του έργου και του καλλιτέχνη.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής της έκθεσης προσφέρονται μεγάλα δώρα από τη SONY:

Α) Στους συμμετέχοντες στον διαδικτυακό διαγωνισμό φωτογραφίας της άγριας φύσης της Ελλάδας. Ο διαγωνισμός διαρκεί το ίδιο χρονικό διάστημα με την έκθεση και είναι ανοιχτός στο κοινό τόσο για συμμετοχή όσο και για ψηφοφορία.

Β) Στους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι ψηφίζοντας την καλύτερη φωτογραφία στο ειδικό infokiosk συμμετέχουν σε κλήρωση.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Archive Content / Archive Content

Φωτογράφος άγριας φύσης στο City Link

Από τις 23 Απριλίου 2007 έως και τις 13 Μαΐου 2007 το κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώνεται σε ωκεανό, ζούγκλα, τροπικό δάσος και πολύχρωμη κοιλάδα, με τη βοήθεια των φωτογραφι…

Από τις 23 Απριλίου 2007 έως και τις 13 Μαΐου 2007 το κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώνεται σε ωκεανό, ζούγκλα, τροπικό δάσος και πολύχρωμη κοιλάδα, με τη βοήθεια των φωτογραφιών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό φωτογράφος άγριας φύσης για το 2006.

Από τις 23 Απριλίου 2007 έως και τις 13 Μαΐου 2007 το κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώνεται σε ωκεανό, ζούγκλα, τροπικό δάσος και πολύχρωμη κοιλάδα, με τη βοήθεια των φωτογραφιών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό φωτογράφος άγριας φύσης για το 2006


Οι συγκεκριμένες εικόνες ξεχώρισαν μέσα από 18.000 συμμετοχές προερχόμενες από σχεδόν 60 χώρες και παρουσιάζουν τη δουλειά τόσο επαγγελματιών όσο και ερασιτεχνών φωτογράφων.
Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την ομορφιά και τη μοναδικότητα των άγριων τόπων, το εύθραυστο και το αναντικατάστατο των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών αλλά και την τεχνική, την αφοσίωση και τελικά την τέχνη των μεγάλων φωτογράφων άγριας φύσης, μέσα από διαφάνειες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες σε ειδικές θήκες και θα φωτίζονται εσωτερικά (light boxes) δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Για την έκθεση υπάρχει ειδικά φροντισμένη μουσική επένδυση που δημιουργεί μια υποβλητική, συναρπαστική ατμόσφαιρα και εντείνει τα συναισθήματα των μικρών και μεγάλων επισκεπτών της.


Info
Που: Στοά Σπυρομίλιου στο City Link, Σταδίου 4
Πότε: Από τις 23 Απριλίου 2007 έως και τις 13 Μαΐου 2007


H έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό με ώρες λειτουργίας 10.00 έως 24.00 όλη την εβδομάδα.
Περισσότερες πληροφορίες: www.polarisekdoseis.gr/faf


Διοργάνωση: εκδόσεις Polaris, με την ευγενική χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr