Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εκδηλώσεις στο Floral Books & Coffee τον Μάιο

Εκδηλώσεις στο Floral Books & Coffee τον Μάιο
Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και τον Μάιο στον πολυχώρο Floral Books & Coffee στην πλατεία Εξαρχείων που περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, συζητήσεις με συγγραφείς, σεμινάρια αλλά και… party!

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις του Μαΐου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 8/5 με την παρουσίαση του βιβλίου Οι απαγορεύσεις... ως μέσον ελέγχου σκέψης και καθοδήγησης μαζών, του Δημήτρη Μισιρλή (εκδόσεις Δρόμων). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Χρήστος Χαλαζιάς και ο  συγγραφέας - δημοσιογράφος Γρηγόρης Χαλιακόπουλος . Ο συγγραφέας του βιβλίου θα διαβάσει αποσπάσματα , θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει βιβλία του. Ώρα: 7.30 μ.μ.

Τη Δευτέρα 10/5, σειρά έχει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Δημήτρη Γλυφού Λίγο πάγο ακόμα (εκδόσεις Ιωλκός). Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Δημήτρης Καραμβάλης (λογοτέχνης – κριτικός) και ο Κωνσταντίνος Ι. Κορίδης (υπεύθυνος εκδόσεων Ιωλκός). Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει indie/alternative μουσικό πρόγραμμα απ\' τον dj Niko D, ώρα: 8.30 μ.μ

Την Τρίτη 11/5 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τον συγγραφέα του μυθιστορήματος Έρωτας Δαίμονας (Εμπειρία Εκδοτική), Δημοσθένη Δαββέτα. Θα ακολουθήσει συζήτηση και με το συγγραφέα Κώστα Κατσουλάρη. Ώρα: 8 μ.μ.

Επίσης να υπενθυμίσουμε πως στο Floral θα βρείτε εισιτήρια για τις συναυλίες του RODEO LIVE CLUB

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση βιβλίων του Χρήστου Μποκόρου στο Μουσείο Μπενάκη
14.02.2017 15:45
Οι Εκδόσεις Άγρα και το Μουσείο Μπενάκη μας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων του ζωγράφου Χρήστου Μποκόρου, "Όψεις αδήλων" και "eμερολόγιο", την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στις 7.30 μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς.
Τιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Χιόνη
17.01.2017 11:09
Oι εκδόσεις Κίχλη σας προσκαλούν στην εκδήλωση για το βιβλίο Έχων σώας τας φρένας και άλλες τρελές ιστορίες του Αργύρη Χιόνη την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στο βιβλιοπωλείο-πολυχώρο Books Plus / Art & Coffee.
Πρόσφυγες, τότε και σήμερα: Θεματικό αφιέρωμα της 13ης ΔΕΒΘ
05.05.2016 16:38
Το θεματικό αφιέρωμα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης υπό τον τίτλο Πρόσφυγες, τότε και σήμερα στοχεύει να αναδείξει τη σύγχρονη πραγματικότητα του προβλήματος, αλλά και τις ιστορικές διαστάσεις του, και περιλαμβάνει: θεματική έκθεση βιβλίων, συζητήσεις -στρογγυλά τραπέζια- παρουσιάσεις βιβλίων, πολυσυλλεκτική έκθεση φωτογράφων που έχουν αποτυπώσει στιγμιότυπα της διαδρομής των προσφύγων, προβολές σχετικών κινηματογραφικών ταινιών, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικά και μουσικά δρώμενα καθώς και άλλες επιμέρους δράσεις.
Παιδική, Εφηβική και Εκπαιδευτική Γωνιά στη 13η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
04.05.2016 16:44
Με βασική προτεραιότητα, από την πρώτη χρονιά λειτουργίας της, την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στα παιδιά, τους εφήβους και τους εκπαιδευτικούς, η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης οργανώνει κάθε χρόνο πολλαπλές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν τόσο τις αφηγηματικές, διαδραστικές και εν γένει ευρηματικές παρουσιάσεις της τρέχουσας παραγωγής βιβλίων, όσο και την παρουσίαση θεμάτων που αφορούν την κοινωνική και σχολική ζωή όλων των συντελεστών της Εκπαίδευσης, αλλά και τους γονείς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Παιδική, η Εφηβική και η Εκπαιδευτική Γωνιά αποτελούν ίσως τους πλέον δυναμικούς πόλους έλξης των επισκεπτών της Έκθεσης.
Παρουσίαση  δύο βιβλίων του Σάμιουελ Μπέκετ στο  poems ‘n crimes
01.04.2016 10:52
Στο poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης θα γίνει παρουσίαση των δύο βιβλίων του Σάμιουελ Μπέκετ με τίτλο "Η τελευταία τριλογία" και "Τρεις διάλογοι" σε μετάφραση Θωμά Συμεωνίδη την Τρίτη 12 Απριλίου 2016.