Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εικαστική έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Εικαστική έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται μέχρι τις 11 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με θέμα τη συμβολική διάσταση του φαγητού και τις ανθρώπινες σχέσεις, παρουσιάζεται από 3 μέχρι 11 Μαΐου, εικαστική έκθεση με έργα πολλών αξιόλογων καλλιτεχνών.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ελένη Αρνίδη, Βασίλης Βασίλη, Ανδρέας Βούσουρας, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κυβέλη Ζαχαρίου, Γιάννης Ζιώγας , Χριστίνα Κάλμπαρη, Δημήτρης Καλοκύρης, Ελένη Καλοκύρη, Pat Kaufman, Νικόλας Κληρονόμος, Πάνος Κοκκινιάς, Μιχάλης Μανουσάκης, Γιώργος Μάκκας, Δημήτρης Μουζακίτης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βαρβάρα Παπαδοπούλου, Μαρία Παυλάκη, Μάριος Ποντίκας,  Μανώλης Σκούφιας, Έρη Σκυργιάννη, Γιάννης Σταθάτος, Ναταλία Σταμοπούλου, Γιάννης Τζώρτζης, Δημήτρης Τσατσούλης.


Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Πηνελόπη Πετσίνη.

Σχετικές ειδήσεις
91 βιβλία με έργα τέχνης του Αλέκου Φασιανού: η έκθεση στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
18.10.2016 11:44
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) παρουσιάζει την έκθεση 91 βιβλία με έργα τέχνης του Αλέκου Φασιανού, από τις συλλογές της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ.& Σ. Μοσχανδρέου Ι. Π. Μεσσολογγίου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στο κτίριο του Μεταξουργείου, από τις 8 Νοεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.
Γιάννης Μόραλης – Χρήστος Καπράλος. Μια φιλία ζωής και τέχνης: έκθεση στο ΚΠΙΣΝ
23.09.2016 13:45
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου, διοργανώνει την έκθεση “Γιάννης Μόραλης – Χρήστος Καπράλος. Μία φιλία ζωής και τέχνης”, η οποία θα φιλοξενείται στον χώρο του Φάρου στο ΚΠΙΣΝ. Η έκθεση πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο των ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά στο ΚΠΙΣΝ.
Ταξιδεύοντας: Έκθεση της Κατερίνας Ζάκα στα πλαίσια του Σύρος – Πολιτισμός 2016
11.07.2016 15:19
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Ζάκα «Ταξιδεύοντας», την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30, στην αίθουσα «Εμμ.Ροΐδη», στο Πνευματικό Κέντρο.
Ο Έκτος Κύκλος του Prix Pictet: Disorder – Αταξία στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
30.06.2016 13:38
Το διεθνές βραβείο φωτογραφίας Prix Pictet σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει την περιοδεία της Έκθεσης των Επιλαχόντων για τον έκτο κύκλο του με τίτλο Disorder (Aταξία) στη Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων στο κτίριο της πλατείας Κουμουνδούρου, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2016.
100 Χρόνια Χοσέ Γουαδαλούπε Ποσάδα: έκθεση στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
22.02.2016 10:43

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η Ένωση Ελλήνων Χαρακτών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Μεξικού και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών του Μεξικού, της Μεξικάνικης Υπηρεσίας Διεθνούς Συνεργασίας για την Ανάπτυξη και του Ιδρύματος Posada, παρουσιάζουν την έκθεση 100 Χρόνια Χοσέ Γουαδαλούπε Ποσάδα (1852 – 1913) σε επιμέλεια του Ντένη Ζαχαρόπουλου.