Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Εικαστική έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Εικαστική έκθεση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται μέχρι τις 11 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με θέμα τη συμβολική διάσταση του φαγητού και τις ανθρώπινες σχέσεις, παρουσιάζεται από 3 μέχρι 11 Μαΐου, εικαστική έκθεση με έργα πολλών αξιόλογων καλλιτεχνών.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ελένη Αρνίδη, Βασίλης Βασίλη, Ανδρέας Βούσουρας, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κυβέλη Ζαχαρίου, Γιάννης Ζιώγας , Χριστίνα Κάλμπαρη, Δημήτρης Καλοκύρης, Ελένη Καλοκύρη, Pat Kaufman, Νικόλας Κληρονόμος, Πάνος Κοκκινιάς, Μιχάλης Μανουσάκης, Γιώργος Μάκκας, Δημήτρης Μουζακίτης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Βαρβάρα Παπαδοπούλου, Μαρία Παυλάκη, Μάριος Ποντίκας,  Μανώλης Σκούφιας, Έρη Σκυργιάννη, Γιάννης Σταθάτος, Ναταλία Σταμοπούλου, Γιάννης Τζώρτζης, Δημήτρης Τσατσούλης.


Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Πηνελόπη Πετσίνη.

Σχετικές ειδήσεις
Ταξιδεύοντας: Έκθεση της Κατερίνας Ζάκα στα πλαίσια του Σύρος – Πολιτισμός 2016
11.07.2016 15:19
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016», ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Ζάκα «Ταξιδεύοντας», την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30, στην αίθουσα «Εμμ.Ροΐδη», στο Πνευματικό Κέντρο.
Ημερολόγια χωρίς ημερομηνία: έκθεση του Ahmet Yeşil στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα
01.02.2016 14:33

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας Αθηνών – Πειραιώς διοργανώνουν την έκθεση ζωγραφικής «Ημερολόγια χωρίς ημερομηνία» του κορυφαίου Τούρκου ζωγράφου Ahmet Yeşil, που θα παρουσιαστεί από 5 έως 15 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα».

Πολιτιστικά Συμφραζόμενα: Έκθεση Σύγχρονης Κινεζικής Τέχνης στο Κέντρο Τεχνών
14.01.2016 14:18
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο Όμιλος Τεχνών και Ψυχαγωγίας Κίνας και η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, παρουσιάζουν την έκθεση σύγχρονης κινεζικής τέχνης «Πολιτιστικά Συμφραζόμενα» στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων από 20 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου.
Πολυτεχνείο 1973: έκθεση φωτογραφίας στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων
05.11.2015 14:51
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και οι εκδόσεις FLIPPRESS σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου παρουσιάζουν την έκθεση φωτογραφίας «Πολυτεχνείο 1973» από τα αρχείο του φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργου, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας από 13 έως 29 Νοεμβρίου.
Τα παιδία παίζει…: Ομαδική έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»
26.10.2015 11:52
Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης «Γεώργιος Μπουζιάνης» παρουσιάζει την έκθεση Ζωγραφικής –Χαρακτικής – Κεραμικής «Τα παιδία παίζει…» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015.