Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι James επιστρέφουν σε Αθήνα και Πάτρα

Οι James επιστρέφουν σε Αθήνα και Πάτρα
Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, που πέρσι κατάφερε να γεμίσει ασφυκτικά επί τρεις συναυλιακές ημέρες το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν στην Ελλάδα, αυτή τη φορά σε Πάτρα και Αθήνα, στις 30 Απριλίου και την 1η Μαϊου αντίστοιχα. 

Στην Πάτρα τη διοργάνωση αναλαμβάνει η Manifest by Mojo, και πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση live συναυλίας που έχει γίνει στην πόλη!

Πρακτικά αυτό το event αποτελεί την κορύφωση μιας σειράς από συναυλίες που φέτος καθιέρωσαν την Πάτρα ως σταθμό στις περιοδείες μεγάλων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών (Archive, Nouvelle Vague, Yan Tiersen, Stranglers, Marc Almond).

Στην Αθήνα οι James την 1η Μαϊου επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια, για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου – Γήπεδο TaeKwonDo. Στην συναυλία θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους The Night Before, το οποίο κυκλοφορεί τον Απρίλιο.

Τις συναυλίες των James σε Πάτρα και Αθήνα ανοίγουν οι Abbie Gale.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο Faust
27.10.2016 17:32
Οι Belleville επιστρέφουν για ένα live στο αγαπημένο μας στέκι, το Faust, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.
Οι Les SkartOi! επιστρέφουν στο Faust
19.10.2016 14:17
Οι Les SkartOi! επιστρέφουν στο αγαπημένο μας Faust για μία συναυλία το βράδυ της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2016.
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Οι Imitate your mother επιστρέφουν live στο Faust
11.05.2016 10:32
Ο Γιώργος Χρανιώτης και το συγκρότημά του “Imitate your mother”, επιστρέφουν στο Faust την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016, για ένα ακόμα εκρηκτικό live.