Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Chromatic Sequence επί τρία στο Kinky Kong

Chromatic Sequence επί τρία στο Kinky Kong
Οι Chromatic Sequence μεταφέρονται για τρεις ημέρες στο Kinky Kong για ένα Live Multimedia Performance, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου.

Οι Chromatic Sequence μεταφέρονται για τρεις ημέρες στο Kinky Kong για ένα Live Multimedia Performance, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου.

Οι Chromatic Sequence είναι ένα μουσικό σχήμα με ιδιαίτερες ζωντανές εμφανίσεις.

Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή έννοια του όρου της ζωντανής εμφάνισης, συνδυάζουν την μουσική με video art, φωτισμό και θεατρικό λόγο.

Στο Kinky Kong τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα αφού το σχήμα θα παίζει ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα (ισόγειο, πατάρι) και ο θεατής θα μπορεί να επιλέξει χώρο.

Η ζωντανή εμφάνιση τους από συναυλία μετατρέπεται περισσότερο σε live performance μιας και οι τρεις παράλληλες προβολές (με video art και live camera) σε συνδυασμό με την πρόζα που οδηγεί την μουσική, συμβάλουν στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής / θεατρικής ατμόσφαιρας.

Η μουσική των Chromatic Sequence (της οποίας εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Γιώργος Στεφανακίδης) συνταιριάζει την electronica με χροιές κλασσικών οργάνων (τσέλο, βιολί , φλάουτο, πιάνο , κιθάρα) και φωνή .

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «7 μέρες μακριά» είναι self released και διανέμεται δωρεάν στις συναυλίες τους. Επισκεφτείτε το www.myspace.com/chromaticsequence και μάθετε/ακούστε περισσότερα.

Οι Chromatic Sequence είναι οι Γιώργος Στεφανακίδης - Σύνθεση , Κιθάρα, Laptop, Κείμενα, Αρης Ζέρβας - Τσέλο , Σταματέλλα Σπίνουλα - Βιολί , Μαρία Λαβράνου - Φλάουτο, Ιωάννα Μίτζα - Πιάνο , Βάσια Μπακογιάννη - Φωνητικά, Μαίρη Στεφανακίδη - Φωνητικά και Μαρία Τσιλιγκιρίδη - Graphics, Video Art και έχουν όλοι τους εξαίσια βιογραφικά!

Info
Chromatic Sequence
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ
Kinky Kong, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3210510
k_kong@otenet.gr
http://www.kinkykong.blogspot.com/
www.myspace.com/kinkykongevents

Σχετικές ειδήσεις
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Φεντερίκο Φελλίνι και Νίνο Ρότα σε μία συναυλία από την ΚΟΑ στο Ηρώδειο
27.06.2016 15:34
Έχοντας επιλέξει τρία πρωταγωνιστικά «δίδυμα» για τις τρεις συναυλίες που δίνει φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, η ΚΟΑ αφιερώνει τη βραδιά της 5ης Ιουλίου σε δύο μυθικά πρόσωπα του σινεμά και της κινηματογραφικής μουσικής: τον Φεντερίκο Φελλίνι και τον Νίνο Ρότα, τα ονόματα των οποίων αρκούν για να ανακαλέσουν στη μνήμη μας περίφημες κινηματογραφικές σκηνές και λατρεμένες μελωδίες.
Απρίλιος με μουσική και θέατρο στο Faust
31.03.2016 14:45
Και ο Απρίλιος θα μας βρει φυσικά στο Faust, στο αγαπημένο μας στέκι, με νέες συναυλίες και παραστάσεις.
Τρία κοντσέρτα για πιάνο και μία συμφωνία από την MSO στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.01.2016 17:18
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζουν την Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ώρα 21:00, μία ιδιαίτερη συναυλία, όπου θα ερμηνευθούν τρία κοντσέρτα για πιάνο των: J. S. Bach, J. Haydn, W. A. Mozart, από τον διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο, και μία από τις πιο γνωστές Συμφωνίες του W. A. Mozart, την οποία συνέθεσε στα 17 του χρόνια.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.