Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Chromatic Sequence επί τρία στο Kinky Kong

Chromatic Sequence επί τρία στο Kinky Kong
Οι Chromatic Sequence μεταφέρονται για τρεις ημέρες στο Kinky Kong για ένα Live Multimedia Performance, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου.

Οι Chromatic Sequence μεταφέρονται για τρεις ημέρες στο Kinky Kong για ένα Live Multimedia Performance, σε τρεις ξεχωριστές συναυλίες την Πέμπτη 15, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου.

Οι Chromatic Sequence είναι ένα μουσικό σχήμα με ιδιαίτερες ζωντανές εμφανίσεις.

Ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή έννοια του όρου της ζωντανής εμφάνισης, συνδυάζουν την μουσική με video art, φωτισμό και θεατρικό λόγο.

Στο Kinky Kong τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα αφού το σχήμα θα παίζει ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα (ισόγειο, πατάρι) και ο θεατής θα μπορεί να επιλέξει χώρο.

Η ζωντανή εμφάνιση τους από συναυλία μετατρέπεται περισσότερο σε live performance μιας και οι τρεις παράλληλες προβολές (με video art και live camera) σε συνδυασμό με την πρόζα που οδηγεί την μουσική, συμβάλουν στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής / θεατρικής ατμόσφαιρας.

Η μουσική των Chromatic Sequence (της οποίας εμπνευστής και δημιουργός είναι ο Γιώργος Στεφανακίδης) συνταιριάζει την electronica με χροιές κλασσικών οργάνων (τσέλο, βιολί , φλάουτο, πιάνο , κιθάρα) και φωνή .

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «7 μέρες μακριά» είναι self released και διανέμεται δωρεάν στις συναυλίες τους. Επισκεφτείτε το www.myspace.com/chromaticsequence και μάθετε/ακούστε περισσότερα.

Οι Chromatic Sequence είναι οι Γιώργος Στεφανακίδης - Σύνθεση , Κιθάρα, Laptop, Κείμενα, Αρης Ζέρβας - Τσέλο , Σταματέλλα Σπίνουλα - Βιολί , Μαρία Λαβράνου - Φλάουτο, Ιωάννα Μίτζα - Πιάνο , Βάσια Μπακογιάννη - Φωνητικά, Μαίρη Στεφανακίδη - Φωνητικά και Μαρία Τσιλιγκιρίδη - Graphics, Video Art και έχουν όλοι τους εξαίσια βιογραφικά!

Info
Chromatic Sequence
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ
Kinky Kong, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3210510
k_kong@otenet.gr
http://www.kinkykong.blogspot.com/
www.myspace.com/kinkykongevents

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στο Κύτταρο!
07.02.2017 14:49
Οι φανταστικές (sold out) βραδιές του Νοεμβρίου συνεχίζονται την Άνοιξη! Για τρία διήμερα του Μαρτίου, θα έχουμε τη χαρά, να πάρουμε μέρος ξανά, σε αυτή τη μοναδική μυσταγωγία που δημιουργούν ο Αλκίνοος με την εκπληκτική μουσική του παρέα...
Οι Χαΐνηδες για 3 συναυλίες στο Ίλιον plus
27.01.2017 16:40
Οι Χαΐνηδες θα εμφανιστούν στην Αθήνα για 3 συναυλίες, τα Σάββατα 4, 11 & 18 Φλεβάρη 2017, στο χώρο του Ίλιον plus.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Φεντερίκο Φελλίνι και Νίνο Ρότα σε μία συναυλία από την ΚΟΑ στο Ηρώδειο
27.06.2016 15:34
Έχοντας επιλέξει τρία πρωταγωνιστικά «δίδυμα» για τις τρεις συναυλίες που δίνει φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, η ΚΟΑ αφιερώνει τη βραδιά της 5ης Ιουλίου σε δύο μυθικά πρόσωπα του σινεμά και της κινηματογραφικής μουσικής: τον Φεντερίκο Φελλίνι και τον Νίνο Ρότα, τα ονόματα των οποίων αρκούν για να ανακαλέσουν στη μνήμη μας περίφημες κινηματογραφικές σκηνές και λατρεμένες μελωδίες.
Απρίλιος με μουσική και θέατρο στο Faust
31.03.2016 14:45
Και ο Απρίλιος θα μας βρει φυσικά στο Faust, στο αγαπημένο μας στέκι, με νέες συναυλίες και παραστάσεις.