Από τις 5 έως τις 9 Μαΐου, το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί στο Θέατρό του τη διοργάνωση Σύγχρονου Χορού και Χοροθεάτρου With2Feet σε παραγωγή της Van Dog Event Group. Πέντε παραστάσεις σε 2 ενότητες, από τους Ted Stoffer, Γιάννη Καρούνη, Jozsef Csaba Hajzer, Αθανασία Κανελλοπούλου και την ομάδα Paracoon.

Ένα σόλο του Γιάννη Καρούνη (Orbital), ένα ντουέτο του Ted Stoffer  (Τεντ Στόφερ, in a landscape), ένα τρίο  του Jozsef Csaba Hajzer (Γιόζεφ Τσάμπα Χόιζερ, S.K.I.N.S.), μια χορογραφία με 8 χορεύτριες της Αθανασίας Κανελλοπούλου (Σκιές του Τίποτα) και μία χοροθεατρική παράσταση της ομάδας Paracoon (H Νύχτα), ενώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προβάλουν μία ευρεία εικόνα της τέχνης του σύγχρονου χορού.

Οι παραστάσεις χωρίζονται σε 2 ενότητες.  Το πρώτο διήμερο, 5 και 6 Μαΐου, στις 20:30,  το With2Feet παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο Η Νύχτα, ενώ στις 7, 8 και 9 Μαΐου, στις 21:30 παρουσιάζεται η δεύτερη ενότητα, που περιλαμβάνει τις σύγχρονες  χορογραφίες του Αμερικάνου Ted Stoffer, του Ούγγρου Jozsef Csaba Hajzer, της Ελληνίδας Αθανασίας Κανελλοπούλου, η οποία ζει και εργάζεται στο εξωτερικό, και του Γιάννη Καρούνη.

Τα τέσσερα αυτά έργα επιδιώκουν την συνύπαρξη διαφορετικών σχολών και τεχνικών χορού, αναδεικνύοντας διαφορετικούς χορογράφους με πρότυπα και βιώματα από διαφορετικές χώρες.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αιμιλία Κορφιά και Γιάννης Καρούνης σε συνεργασία με την ομάδα Paracoon, Διεύθυνση παραγωγής: Georges Perot.