Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Η Ραλλία Χρηστίδου στο Club του Σταυρού του Νότου

Η Ραλλία Χρηστίδου στο Club του Σταυρού του Νότου
Η Ραλλία Χρηστίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο club του Σταυρού του Νότου, κάθε Τετάρτη για περιορισμένες εμφανίσεις. Πλαισιωμένη από μια μπάντα καταξιωμένων μουσικών και πολύ ροκ διάθεση, καλεί το κοινό σε ένα live γεμάτο μουσική… ενέργεια!

Με το ταλέντο, τη μοναδική της φωνή , και κυρίως με πολύ κέφι, θα παρασύρει το κοινό στον κόσμο των τραγουδιών της, αλλά και των τραγουδιών της παιδικής και εφηβικής της ηλικίας που είχαν χρώμα ροκ! Τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, τραγούδια σε ρυθμούς rock n’ roll, Οι Rock n’ Rallia βραδιές ξεκίνησαν ήδη από τις 21 Απριλίου!

Συντελεστές
Πλήκτρα: Τάσος Μαντζάρης, Ακουστική κιθάρα: Γεράσιμος Σιούρας, Ηλεκτρική κιθάρα: Σπύρος Χατζηκωσταντίνου, Μπάσο: Αντώνης Σταυρόπουλος, Τύμπανα: Αλέξης Αποστολάκης, Ηλεκτρική κιθάρα-Σαξόφωνο: Γιάννης Αυγέρης, Πνευστά Κρουστά - Φωνητικά: Ανδρέας Σίκης, Φωνητικά –Τραγούδι: Φαίη Μπρουζάκη Φωνητικά –Τραγούδι: Δήμητρα Σταθοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Γιώργος Μαργαρίτης & Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
16.08.2016 11:55
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9μ.μ., το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου σ’ ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες...
Η Ευτυχία Μητρίτσα για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Club
14.04.2016 15:38
Η Ευτυχία Μητρίτσα έρχεται, μετά από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις, για ακόμα μια βραδιά στο Club του Σταυρού του Nότου, την Τετάρτη 20 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).