Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Lobby live στο Planet Music

Lobby live στο Planet Music
Την Παρασκευή 9 Μαΐου οι Lobby θα εμφανιστούν ζωντανά στο Planet Music, με χαρακτηριστικά για τη βραδιά την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία και τις πολλές ενδιαφέρουσες μουσικές επιρροές τους!

Την Παρασκευή 9 Μαΐου οι Lobby θα εμφανιστούν ζωντανά στο Planet Music, με χαρακτηριστικά για τη βραδιά την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία και τις πολλές ενδιαφέρουσες μουσικές επιρροές τους!

Πολλές μουσικές επιρροές, εκρηκτική σκηνική παρουσία και πάνω απ\' όλα μια δυνατή φιλία... Οι Lobby δεν τοποθετούνε ταμπέλες και όρια στη μουσική και στις live εμφανίσεις τους θα ακούσετε αγαπημένα ροκ τραγούδια με τρόπο που ίσως δεν τον είχατε φανταστεί!

Οι Lobby δημιουργήθηκαν το 2006 στην Αθήνα από τους Κωνσταντίνο Ταχτσίδη (κιθάρα, φωνή , πιάνο), Νίκο Γκαβογιαννάκη (lead κιθάρα) και Μιχάλη Πλεξουσάκη (μπάσο), οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Ασπρα Σπίτια - Βοιωτίας. Στο συγκρότημα αργότερα μπήκαν η Ιωάννα Κατράκου, με την υπέροχη φωνή, και ο Θοδωρής Σιώρης (drums).

Οι Lobby είναι από τα λίγα συγκροτήματα που διαθέτουν ολοκληρωμένο, ιδιόκτητο στούντιο το οποίο αποτελεί και το εφαλτήριο σημείο για κάθε τους δραστηριότητα.

Πρόσφατα ηχογράφησαν ένα νέο demo με τέσσερα τραγούδια και έχουν παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Αθήνα ενώ έχουν συμμετάσχει και σε μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες .

Οι Lobby επιδίδονται σε ελεύθερες και ασύμβατες διασκευές γνωστών τραγουδιών ενώ στα δικά τους κομμάτια τους χαρακτηρίζει το εναλλακτικό ύφος, η εκφραστική ελευθερία και η άνεση στη σκηνή .

Info
Lobby live
Παρασκευή 9 Μαΐου
Είσοδος: 10 ευρώ
Ώρα: 22: 30
Planet Music, Αρδηττού 44, Μετς
Τηλ.: 210 9237109
live@planetmusiclive.com

Σχετικές ειδήσεις
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.
Αναβολή - Οι Planet Of Zeus live στο Piraeus 117 Academy
18.02.2016 15:36
Το τέταρτο album των Αθηναίων rockers Planet of Zeus είναι γεγονός και στις 7 Μαΐου θα το παρουσιάσουν ζωντανά στην Αθήνα, την πόλη που τους μεγάλωσε. - Η συναυλία αναβάλλεται για τις 13 Μαΐου 2016
Κίτρινα Ποδήλατα: 3 μοναδικές ηλεκτρικές συναυλίες στο Σταυρό του Νότου
22.01.2016 13:53

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία, στο club του Σταυρού του Νότου!