Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Κωστής Αβυσσινός στην Αυλαία

Ο Κωστής Αβυσσινός στην Αυλαία

Μια βραδιά γεμάτη μουσικά ηχοχρώματα τόπων και χρόνων θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν, απόψε, Δευτέρα 26 Απριλίου στη μουσική σκηνή Αυλαία . Εκεί, ο Κωστής Αβυσσινός θα ταξιδέψει το κοινό του μέσα από παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μελωδίες.

Ο Κωστής Αβυσσινός έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα δίπλα στον πατέρα του, δεξιοτέχνη του βιολιού Γιώργη Αβυσσινό. Μεταφέροντας τις κρητικές του καταβολές και αφομοιώνοντας βιωματικά άλλες παραδόσεις, έχει το αισθητήριο να τις οικειοποιείται και να τις καθιστά λειτουργικές στο σήμερα. Το ρεπερτόριό του περιλαμβάνει τραγούδια και μελωδίες από δισκογραφικές εργασίες αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από τη μουσική μας κληρονομιά.

Κωστής Αβυσσινός: μπουλγαρί, μαντολίνο, λαούτο, τραγούδι, Γιώργος Παπαϊωάνου: βιολί , Γιώργος Μαυρομανωλάκης: κιθάρα, ούτι, Μανώλης Κανακάκης: κανονάκι, Νίκος Κάπλατζης: κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κατσαρός στον Ιανό
14.02.2017 14:19
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για πρώτη φορά, για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.
Ο Κωστής Αβυσσινός στην Αυλή των Νεραϊδοθαυμάτων
11.08.2016 15:49
Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, στις 21:00, στη σκηνή της Αυλής των Νεραϊδοθαυμάτων, στα Κοντόπουλα Κεραμειών θα απολαύσουμε τον Κωστή Αβυσσινό.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Τσικνοπέμπτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με Ικαριώτικο και πεντοζάλι!
01.03.2016 10:01
Την Τσικνοπέμπτη στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου οι ΠΑΠΙΣΤΑΝΟΙ μας καλούν σε ένα Ικαριώτικο γλέντι και όχι μόνο ... και στο UpStage ο Κωστής Αβυσσινός συμπράττει με τους Μαρία Λούκα, Αλέξη Νόνη και Γιώργο Ζαχαριουδάκη και μας καλούν σε ένα αποκριάτικο γλέντι όπου η κρητική μουσική παράδοση πρωταγωνιστεί.