Στους κινηματογράφους είναι αυτή την περίοδο η ταινία Άντυ Τέναντ, με τίτλο Επικηρύσσοντας την πρώην με τους Τζεραρντ Μπάτλερ και Τζέννιφερ Άνιστον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μια κομεντί με περιπέτεια και χιούμορ για μια ανάλαφρη κινηματογραφική βραδιά.

Ο Μίλο Μπόιντ (Τζέραρντ Μπάτλερ), ένας κυνηγός επικηρυγμένων τον οποίο η τύχη σιγά σιγά εγκαταλείπει, αναλαμβάνει την υπόθεση των ονείρων του όταν του αναθέτουν να εντοπίσει την πρώην σύζυγό του, ρεπόρτερ Νικόλ Χάρλι (Τζένιφερ Άνιστον) η οποία καταζητείται.

Στην αρχή νομίζει πως πρόκειται για μια εύκολη δουλειά, όταν όμως η Νικόλ του ξεφεύγει για να κυνηγήσει έναν ύποπτο σε μια υπόθεση συγκάλυψης φόνου, ο Μίλο καταλαβαίνει πως τίποτα ποτέ δεν είναι τόσο απλό ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Νικόλ… Και το ανελέητο κυνηγητό σύντομα θα καταλήξει σε έναν αγώνα δρόμου για να σώσουν και οι δύο τις ζωές τους.

Νόμιζαν πως οι γαμήλιοι όρκοι που δώσανε κάποτε, να αγαπούν και να τιμούν ο ένας τον άλλον ήταν δύσκολοι, όμως το να παραμείνουν ζωντανοί θα είναι ακόμα δυσκολότερο!