Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος

Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος
Για ένα ακόμα διήμερο στις 23 και 24 Απριλίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου , ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος , θα βρεθούν στη μουσική σκηνή , Δίπλα στο ποτάμι για να χαρίσουν στο κοινό ανατρεπτικές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών. Οι τρεις φίλοι, οι τρεις μουσικοί με τη δική τους πορεία ο καθένας αλλά και κοινές μουσικές διαδρομές, έκαναν την αρχή στις 16 και 17 Απριλίου και ολοκληρώνουν αυτό το δεύτερο διήμερο τις εμφανίσεις τους, υποσχόμενοι μια δυναμική καλοκαιρινή περιοδεία .

Φίλοι από τα παλιά οι τρεις τους κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, απευθυνόμενοι στο κοινό σαν να είναι πραγματικά προσκεκλημένοι τους.

O ένας Νίκος είναι ροκάς-ανατολίτης, ο άλλος Νίκος φλερτάρει μοναδικά με την παράδοση, ενώ ο Μανώλης είναι ένας μελαγχολικός κιθαριστής που όταν ξυπνά το παιδί μέσα του παίζει γιουκαλίλι. Τρεισήμισι ώρες γεμάτες ανατρεπτικές ερμηνείες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής. 

Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, ο Νίκος, ο Νίκος και ο Μανώλης, σε ένα πρόγραμμα χωρίς αποστάσεις, με πραγματικά παρεΐστικη διάθεση μετατρέπουν την κάθε παράσταση σε ένα μοναδικό ροκ πάρτυ .

Σχετικές ειδήσεις
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου live στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
14.12.2016 14:33
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει ένα... restart για το νέο έτος και θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας στις 5 Ιανουαρίου 2017.
Δυνατά… το Καλοκαιράκι: Αρβανιτάκη και Πορτοκάλογλου στη Ρόδο
03.08.2016 10:41
Στο θέατρο Μεσαιωνικής τάφρου, στη Ρόδο θα βρεθούν στις 8 Αυγούστου 2016 η Ελευθέρια Αρβανιτάκη κ ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.