Το θέατρο Φούρνος και ο θίασος Πλεύσις παρουσιάζουν το Σάββατο 24 Απριλίου, στο πλαίσιο του 3ο Μεταμεσονύκτιου Φεστιβάλ περφόρμανς, με τίτλο: Σώματα και Αντικείμενα σε κίνηση, την παράσταση Δυο ιστορίες αγάπης και άλλη μία. Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Αντώνη Κουτρουμπή. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαΐου.

Οι τρεις ιστορίες που παρουσιάζονται το Σάββατο 23/03, έχουν τίτλο: Carousel, Σ’ αγαπώ και Απαγορεύεται.

Carousel

Προέρχεται από την ιταλική λέξη garosello και την ισπανική carosella (μικρός πόλεμος), για να περιγράψει την προετοιμασία των κουρσάρων για μάχη. Έπειτα, κατέληξε σε διασκεδαστικό παιδικό παιχνίδι. Διασκεδαστική πορέια – Διακόπηκε  -connection is lost … – Άσε με – … Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα –
Τώρα, μαζί και μόνοι μπροστά στη μικρή οθόνη, διαβάζοντας τα νέα – Είμαι εδώ! –

Στο Σ’αγαπώ, κρύβεται ένας παράφορος έρωτας. Ένας παράφωνος χωρισμός. Η τρέλα. Ο θάνατος. Μια συνηθισμένη ιστορία της διπλανής πόρτας….

Ενώ στο Απαγορεύεται, παρουσιάζεται μια πόλη παράλογη και ασυνάρτητη. Ένας μανιακός με την καθαριότητα, δύο όργανα της τάξης, τρεις παράνομοι και ένας ανυποψίαστος ταξιδιώτης. Καλωσορίσατε στην πόλη σας!

Σύλληψη– Χορογραφία: Μιράντα Βατικιώτη – Ελένη Γιαννακοπούλου – Αντώνης Δημητρίου – Κωστής Τάσου, Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντώνης Κουτρουμπής, Επιμέλεια Κοστουμιών: Όλγα Γερογιαννάκη, Επιμέλεια Σκηνικών Αντικειμένων: Θένια Κουτρουμπή.