Η ορχήστρα Σεμέλη που δημιουργήθηκε από το μεράκι έξι νέων μουσικών εμφανίζεται ζωντανά στις 22 και 29 Απριλίου, 13 και 20 Μαΐου, στη μουσική σκηνή Πυρήνας. Μαζί τους και ένας διαφορετικός, αγαπημένος καλεσμένος κάθε φορά. Να σημειωθεί πως, έσοδα των συναυλιών θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας.

Με την ανάλαφρη διάθεση ενός παιχνιδιού λοιπόν, αλλά και με τη σοβαρότητα και προσοχή που απαιτείται για να προσεγγίσουν το υλικό που επιλέγουν,  η ομάδα ταξιδεύει στην Ελληνική μουσική κάνοντας στάσεις σε διάφορες εποχές αναδεικνύοντας το ύφος τους, σε δημιουργίες της προφορικής παράδοσης και έργα Ελλήνων συνθετών, παλαιότερων και μεταγενέστερων.

Προσπαθούν έτσι ν’ ανακαλύψουν τους συνδετικούς κρίκους που δίνουν συνάφεια και συνέχεια σ’ όλο το φάσμα της μουσικής αυτής, γοητευμένες από την έκλυση ενέργειας που ξεχύνεται μέσα από αυτή.

Οι φιλοξενούμενοι συνοδοιπόροι της Σεμέλης για τον μήνα Απρίλιο είναι:
22/04 η Μαρία Σουλτάτου, 29/04 η Ζωή Παπαδοπούλου και για τον Μάιο: 13/05 ο Κώστας Μάντζιος, 20/05 –  η Ροδή Τομουρτζουκγκιούλ.

Τη Σεμέλη αποτελούν:
Βιολοντσέλο: η Τατιάνα Θεολόγου, Βιολί: η Γεωργία Μαρίνη, Πολίτικο λαούτο, τραγούδι:  η Πένυ Παπακωνσταντίνου, Ακκορντεόν:  η Αγγέλικα Παπανικολάου
Λαούτο, νυκτά έγχορδα, τραγούδι:  η Μαρία Πλουμή, Κιθάρα, τραγούδι:  η Έφη Σαράντη.

Ενορχήστρωση: Ανδρέας Τσεκούρας
Επιμέλεια ήχου: Αγγελίνα Υφαντή