Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Νέο Sinners in Heaven Party!

Νέο Sinners in Heaven Party!
Η Megadance μας προσκαλεί για ακόμη μια φορά στο πιο sexy, μουσικό event της πόλης, με μοναδικά shows που κόβουν την ανάσα. Έπειτα από δύο μαγικές βραδιές στις 2/1 και στις 27/3 όπου το κοινό γέμισε ασφυκτικά τα Bloc 22 και Tessera club, ενώ το κέφι κι ο αισθησιασμός χτύπησαν κόκκινο, τα Sinners in Heaven Party επιστρέφουν στο χώρο που πρωτοξεκίνησαν, στο Luv Club το Σάββατο 17 Απριλίου.

Στα decks θα βρεθούν τέσσερις από τους μεγαλύτερους Dj και παραγωγούς της Ελληνικής dance σκηνής με εκπληκτική πορεία στο χώρο της Progressive House.

Οι Dj Mikele, Nick-Η, Romylos και Denisdate, από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του είδους στη χώρα μας θα βρίσκονται κοντά μας, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής.

Τα SINNERS IN HEAVEN συνεχίζουν δυναμικά και γι’ ακόμη μια φορά τα feelings κι η ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ’ αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Γι’ αυτό και θεωρούνται τα πιο ερωτικά event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα που μπορεί κανείς ν’ απολαύσει.

Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 17 Απριλίου στο Luv club και θα καταλάβετε γιατί τα \"SINNERS IN HEAVEN\" Parties αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers + BSDM!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Χαρούλης live στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
18.07.2016 17:03
Μετά το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει για τρεις ακόμα μαγικές βραδιές, στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ τη Δευτέρα 5, τη Τρίτη 6 & τη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.
«The Urban Sessions» cocktail party: The Hood live στο Ισόγειο
02.06.2016 12:23
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στις 21.30, το ΙΣΟΓΕΙΟ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό cocktail party που θα συναγωνιστεί επάξια τις μαγικές βραδιές των διακοπών μας, με τους The Hood.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!
Saints & Sinners - Remember Lizzy live @ Κύτταρο
28.01.2016 14:52
Οι SAINTS & SINNERS τo Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, επιστρέφουν στο "σπίτι" τους - στο stage του Κυττάρου - , για το ετήσιο φιδίσιο event τους μαζί με όλους του τεράστιους ύμνους του βασιλιά Δαυίδ!