Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Βασίλης Μεσολογγίτης, Η ζωή και το έργο του

Βασίλης Μεσολογγίτης, Η ζωή και το έργο του
Οι εκδόσεις Παπαζήση παρουσιάζουν τη Δευτέρα 19 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, τη μελέτη που εκπόνησε η Χρυσόθεμις Σταματοπούλου – Βασιλάκου, με θέμα τη ζωή και το έργο του Βασίλη Μεσολογγίτη και τιτλοφορείται: Βασίλης Μεσολογγίτης: ο λογοτέχνης, ο ηθοποιός , ο συνδικαλιστής. Η ζωή και το έργο του.

Η Χρυσόθεμις Σταματοπούλου – Βασιλάκου είναι καθηγήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: κα. Άννα Ταμπάκη, καθηγήτρια τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κα. Έρη Σταυροπούλου, καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Γιώργος Κουτελάκης, τ. Δήμαρχος Ν. Σμύρνης, η κα. Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός και αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Η., και ο κ. Βασίλης Κολοβός, ηθοποιός και πρόεδρος Π.Ο.Θ.Α.

Κείμενα του Β. Μεσολογγίτη θα παρουσιάσει η κα. Νόρα Κατσέλη, ηθοποιός, τ. βουλευτής Β΄ Αθηνών, ενώ την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Γιώργος Πεφάνης, επίκουρος καθηγητής του τμήματος Θεατρικών Σπουδών και επιμελητής της σειράς, Μεγάλοι Θεατρικοί Τόποι.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Ρούβαλης παρουσιάζει τη νέα του ποιητική συλλογή
24.02.2017 12:42
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με τις (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν την ποιητική σύνθεση του Βασίλη Ρούβαλη με τίτλο Η Λεύγες τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Παρουσίαση του βιβλίου
09.01.2017 13:09
Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου ''Το οδοιπορικό ενός Κωμωδού - 50 χρόνια στο σανίδι'', του Μανώλη Δεστούνη, από τις εκδόσεις Εντύποις θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων.
Η  Λεύγες - Βασίλης Ρούβαλης
04.10.2016 13:00
Οι (.poema..) εκδόσεις παρουσιάζουν την ποιητική σύνθεση του Βασίλη Ρούβαλη Η Λεύγες έργο σε εννέα μέρη.
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Σοφίας Τσίπα
14.07.2016 12:08
Οι εκδόσεις Momentum παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Σοφίας Τσίπα, "ΧΑΣΜΩΔΙΑ" τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα "Κωνσταντίνος Π. Καβάφης".
Από τον Όθωνα στη μεσοβασιλεία - Σταυρούλα Δ. Ανδρινοπούλου
11.07.2016 11:58
Από τις Εκδόσεις Παπαζήση κυκλοφορεί το βιβλίο, Από τον Όθωνα στη μεσοβασιλεία Ο "Εθνοφύλαξ" 26 Απριλίου - 14 Δεκεμβρίου 1862 της Σταυρούλας Δ. Ανδρινοπούλου.