Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Δεν μου αρέσει το γάλα

Δεν μου αρέσει το γάλα
Το παιδικό βιβλιοπωλείο Το σπίτι της χαράς και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 17 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα του βιβλίου, Δεν μου αρέσει το γάλα, Μάκη Τσίτα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα απασχολήσει τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες μέσα από αυτό.

Ο Μάκης Τσίτας γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα κι εργάζεται στο χώρο των εκδόσεων. Είναι συνεκδότης του περιοδικού για το βιβλίο Index.

Κείμενά του (διηγήματα, θεατρικά, ποιήματα) έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μονόπρακτά του Στην πλατεία και Η τηλεόραση παίχτηκαν στο Θέατρο των Καιρών σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλικιώτη. Διηγήματά του (από το βιβλίο του για ενηλίκους Πάτυ εκ του Πετρούλα) μεταφράστηκαν στα γερμανικά, στα ισπανικά, στα αγγλικά, στα εβραϊκά, στα σουηδικά και στα φιλανδικά.

Έχουν εκδοθεί τα βιβλία του, Τ’ όνομά μου είναι Δώρα, Η Δώρα και ο Οδυσσέας, Χριστούγεννα στο νηπιαγωγείο, Ο κοκκινούλης, Βρες ποιος είμαι! Από τις εκδόσεις Ψυχογιός, κυκλοφορούν τα βιβλία του, Δε μου αρέσει το γάλα!, Ποιανού είναι αυτή η σούπα;, Οι φίλοι, Μη φεύγεις.

Σχετικές ειδήσεις
Συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη στο Κρεμλίνο
13.12.2016 13:24
Ο Ιανός στο Κρεμλίνο του Πειραιά και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη.
Η Δήμητρα Ψυχογιού παρουσιαζει το  «Μαζί» στο Εν Πλω
21.11.2016 11:48
Οι εκδόσεις Εν Πλω σας προσκαλούν, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Ψυχογυιού «Μαζί» την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Εν Πλω, στο Εμπορικό κέντρο Atrium.
Η Τέσυ Μπάιλα στον Ιανό
27.05.2016 09:46
Το Βιβλιοπωλείο Ιανός και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Τέσυς Μπάιλα, Άγριες Θάλασσες, στον χώρο του café την Τρίτη 31 Μαΐου 2016.
Οι εκδόσεις Ίκαρος γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2016
19.04.2016 10:28
Οι εκδόσεις Ίκαρος συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του βιβλίου με μια συνάντηση συγγραφέων, ποιητών και εικονογράφων που εκδίδουν τα βιβλία τους στον Ίκαρο, στο ιστορικό βιβλιοπωλείο της οδού Βουλής 4 στις 23 Απριλίου.
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπεση στα Public
15.04.2016 10:38
Τα Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπέση – του δημιουργού της best seller σειράς «Ψαρόσουπα» - «Οι Ανωήρωες και το Γιγαντιαίο Σαχλαμάρι», την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.