Το παιδικό βιβλιοπωλείο Το σπίτι της χαράς και οι εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 17 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι σε μια συνάντηση με τον συγγραφέα του βιβλίου, Δεν μου αρέσει το γάλα, Μάκη Τσίτα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα απασχολήσει τα παιδιά με δημιουργικές δραστηριότητες μέσα από αυτό.

Ο Μάκης Τσίτας γεννήθηκε το 1971 στα Γιαννιτσά. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο. Από το 1994 ζει μόνιμα στην Αθήνα κι εργάζεται στο χώρο των εκδόσεων. Είναι συνεκδότης του περιοδικού για το βιβλίο Index.

Κείμενά του (διηγήματα, θεατρικά, ποιήματα) έχουν συμπεριληφθεί σε ανθολογίες και δημοσιευτεί σε περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μονόπρακτά του Στην πλατεία και Η τηλεόραση παίχτηκαν στο Θέατρο των Καιρών σε σκηνοθεσία Έρσης Βασιλικιώτη. Διηγήματά του (από το βιβλίο του για ενηλίκους Πάτυ εκ του Πετρούλα) μεταφράστηκαν στα γερμανικά, στα ισπανικά, στα αγγλικά, στα εβραϊκά, στα σουηδικά και στα φιλανδικά.

Έχουν εκδοθεί τα βιβλία του, Τ’ όνομά μου είναι Δώρα, Η Δώρα και ο Οδυσσέας, Χριστούγεννα στο νηπιαγωγείο, Ο κοκκινούλης, Βρες ποιος είμαι! Από τις εκδόσεις Ψυχογιός, κυκλοφορούν τα βιβλία του, Δε μου αρέσει το γάλα!, Ποιανού είναι αυτή η σούπα;, Οι φίλοι, Μη φεύγεις.