Η μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα που κέρδισε την αποδοχή του κόσμου την προηγούμενη σεζόν, συνεχίζεται… ανανεωμένη και δυναμική στη μουσική σκηνή, Ωδήςια. Η καρδιά της διασκέδασης χτυπούσε κάποτε στην Πλάκα, σήμερα χτυπάει στο Γκάζι. Επί σκηνής, οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του Νέου Κύματος συμπράττουν μελωδικά με τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη ενώνοντας εποχές και μουσικά βιώματα.

Μια αγάπη για το καλοκαίρι, Άσπρα καράβια, Σκληρό μου αγόρι, Σπασμένο καράβι, Μακρομαλλούσσα κοπελιά, Τώρα γι’ άλλα τραγουδάμε και δεκάδες ακόμη διαμάντια του πενταγράμμου μας από τους πρώτους τους ερμηνευτές: Πόπη Αστεριάδη, Μιχάλη Βιολάρη, Κώστα Καράλη, Λιζέττα Νικολάου και Καίτη Χωματά, σε μια μουσική παράσταση με τη σκηνοθετική ματιά και επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα.

Special Guest ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης. Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της Κρητικής μουσικής και όχι μόνο, καθώς στο σπουδαίο του ρεπερτόριο περιέχονται κάποια από τα διαχρονικότερα κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου: Τα λόγια και τα χρόνια, Μαλαματένια λόγια, Χρώματα κι αρώματα κ.α., με την επανεμφάνισή του μετά από 20 χρόνια σε μουσική σκηνή της Αθήνας, επισφραγίζει αυτή τη διαφορετική πρόταση διασκέδασης που γεννήθηκε κάποτε στη Πλάκα, για να γίνει πραγματικότητα σήμερα στο Γκάζι. 

Το μουσικό παζλ συμπληρώνουν οι πολύ ταλαντούχοι εκπρόσωποι της νέας γενιάς τραγουδιστών: Παμπίνα Κοντέα και Χρήστος Σεβαστός.