Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Από την Πλάκα στο Γκάζι

Από την Πλάκα στο Γκάζι
Η μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα που κέρδισε την αποδοχή του κόσμου την προηγούμενη σεζόν, συνεχίζεται… ανανεωμένη και δυναμική στη μουσική σκηνή , Ωδήςια. Η καρδιά της διασκέδασης χτυπούσε κάποτε στην Πλάκα, σήμερα χτυπάει στο Γκάζι. Επί σκηνής, οι περισσότεροι από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του Νέου Κύματος συμπράττουν μελωδικά με τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη ενώνοντας εποχές και μουσικά βιώματα.

Μια αγάπη για το καλοκαίρι, Άσπρα καράβια, Σκληρό μου αγόρι, Σπασμένο καράβι, Μακρομαλλούσσα κοπελιά, Τώρα γι’ άλλα τραγουδάμε και δεκάδες ακόμη διαμάντια του πενταγράμμου μας από τους πρώτους τους ερμηνευτές: Πόπη Αστεριάδη, Μιχάλη Βιολάρη, Κώστα Καράλη, Λιζέττα Νικολάου και Καίτη Χωματά, σε μια μουσική παράσταση με τη σκηνοθετική ματιά και επιμέλεια του Μάκη Δελαπόρτα.

Special Guest ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης. Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της Κρητικής μουσικής και όχι μόνο, καθώς στο σπουδαίο του ρεπερτόριο περιέχονται κάποια από τα διαχρονικότερα κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου: Τα λόγια και τα χρόνια, Μαλαματένια λόγια, Χρώματα κι αρώματα κ.α., με την επανεμφάνισή του μετά από 20 χρόνια σε μουσική σκηνή της Αθήνας, επισφραγίζει αυτή τη διαφορετική πρόταση διασκέδασης που γεννήθηκε κάποτε στη Πλάκα, για να γίνει πραγματικότητα σήμερα στο Γκάζι. 


Το μουσικό παζλ συμπληρώνουν οι πολύ ταλαντούχοι εκπρόσωποι της νέας γενιάς τραγουδιστών: Παμπίνα Κοντέα και Χρήστος Σεβαστός.  

 

Σχετικές ειδήσεις
Μουσική με ταμπεραμέντο από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.01.2017 13:49
«Μουσική με ταμπεραμέντο» είναι ο εύγλωττος τίτλος της συναυλίας που δίνει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του διακεκριμένου-για τις ερμηνείες καθώς και για την πλούσια δισκογραφία του- Γερμανού αρχιμουσικού Φρανκ Μπέερμαν (και όχι του Τζανκάρλο Αντρέττα που για προσωπικούς λόγους ανέβαλε την παρουσία του στο πόντιουμ της Ορχήστρας).
Ζουγανέλη, Μαραβέγιας, Μποφίλιου & Χαρούλης στο Γκάζι Live
29.09.2016 13:47
Ο ΔΙΕΣΗ 101,3 ενώνει τις φωνές του… και παρουσιάζει, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, την ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, τον ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ, τη ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ και το ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ, σε μια ξεχωριστή συνύπαρξη, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στο Γκάζι Live.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου για μία συναυλία στην Τεχνόπολη
26.08.2016 17:26
Με το συναυλιακό καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους θα καταλάβουν τη γνώριμη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια συναυλία-επιστέγασμα στους «5 χειμώνες και 6 καλοκαίρια» που πέρασαν μαζί.
Ακύρωση - Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου live στην Τεχνόπολη
16.08.2016 14:35
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία. - Η συναυλία ακυρώνεται
Η Μελίνα Κανά και Ο Γοής του Θησείου live στην Τεχνόπολη
08.08.2016 15:59
Η Μελίνα Κανά κι ο Γόης του Θησείου έρχονται την Τετάρτη 31 Αυγούστου στη σκηνή της Τεχνόπολης στο Γκάζι για μια μοναδική συναυλία, κορύφωση στα καλοκαιρινά μουσικά μας ταξίδια!