Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Μουσικό τριήμερο στην Αυλαία

Μουσικό τριήμερο στην Αυλαία
Γεμάτο μουσικές διαφόρων ειδών και διαθέσεων θα είναι αυτό το τριήμερο στη μουσική σκηνή Αυλαία . Την Παρασκευή 16 Απριλίου, ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Καίτη Κουλιά παντρεύουν μουσικές του χθες και του σήμερα, το Σάββατο 17 Απριλίου η Μάρω Μαρκέλλου & JoanNa Drigo μας καλούν σ’ ένα tango gia trio, ενώ την Κυριακή 18 Απριλίου η Φιλιώ Τερζή και ο  Γιώργος Λυριστής στήνουν ένα πρόγραμμα με ήχο… θεατρικά ηλεκτρονικό.

Αλλά ας πάρουμε τις εμφανίσεις με τη σειρά… Παρασκευή 16 Απριλίου. Ο Χρήστος Τσιαμούλης και η Καίτη Κουλιά μάζεψαν την παρέα τους που αποτελείται από τους Κυριάκο Γκουβέντα (βιολί), Σωκράτη Σινόπουλο (λύρα), Κατερίνα Παπαδοπούλου (φωνή), Γιώργο Μακρή (γκάιντα), Μάριο Παπαδέα και Στέλλα Βαλάση (σαντούρι), Κώστα Μερετάκη και Βαγγέλη Καρίπη (κρουστά), Γιώργο Χρονόπουλο (κιθάρα) και στήνουν… χορό! Το χορό οδηγεί ο Στέφανος Γανωτής. Παραδοσιακοί ήχοι, όμορφα τραγούδια ερμηνευμένα από την υπέροχη φωνή της Καίτης Κουλιά.

Την επόμενη μέρα, τη σκυτάλη παίρνουν η Joanna Drigo και η Μάρω Μαρκέλλου που για δύο Σάββατα 17 & 24 Απριλίου ανεβαίνουν στη σκηνή να χορέψουν, να διασκεδάσουν και, αν τύχει να τραγουδήσουν και τραγούδια από την προσωπική τους απρόσωπη δισκογραφία . Με μια τριμελή μπάντα που παίζει τα πάντα, το party που ονομάζεται Τανγκό για Τρίο θα εξαντλεί κάθε μουσικοχορευτικό απωθημένο των δύο τραγουδοποιών αλλά και των παρευρισκομένων. Τρίο: Γιώτης Παρασκευαϊδης: Κιθάρες-φωνητικά, Χρήστος Ζερβός: Μπάσο-Φωνητικά, Νίκος Κυριακάκης: Τύμπανα-Μόνο, Τανγκό: Joanna Drigo & Μάρω Μαρκέλλου.

Τέλος, την Κυριακή 18 Απριλίου, η Φιλιώ Τερζή και ο Γιώργος Λυριστής (G), δίνοντας στο πρόγραμμά τους τον τίτλο, As you like it, αγγίζουν κάτι απ’ το άρωμα της Gilda και της Φαίδρας, νοσταλγούν με τα λόγια της Νικολακοπούλου και της Barbra Streisand και τζαζάρουν με τη διάθεση του Πλέσσα και της Loreena Mckennitt. Με τον τρόπο που σας αρέσει, μας περνάνε μέσα από εκλείψεις της δεκαετίας του ’80, ακροβατώντας σε ροκ ήχους, για να μας θυμίσουν πως η παράσταση δε σταματά ποτέ.  As you like… 

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη
07.06.2016 12:58
Μία εναλλακτική πρόταση στην καλοκαιρινή διασκέδαση στην πόλη αποτελεί ο κύκλος εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη», που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κάθε Δευτέρα, από 13 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου.
Απ’ το «Μοναστηράκι»… στο Ρουφ: Οι Rebeletiko στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
07.04.2016 13:31
Οι Rebeletiko επιβιβάζονται στο Τρένο στο Ρουφ τις Τρίτες 12 & 19 Απριλίου 2016 με ήχους και μουσικές που ακούγονται για πρώτη φορά στα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και μας ταξιδεύουν απευθείας στην καρδιά της ανατολικής μας παράδοσης.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.03.2016 17:16
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης) την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, ώρα 8.30 μ.μ., ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει τον νέο δίσκο* του, Ηλιοποτισμένη, αφιερωμένο στην «ελεύθερη ψυχή», την «ευλογημένη χώρα», την Ελλάδα.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.