Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

To come back των Sugah Galore!

To come back των Sugah Galore!
Ένα από τα πιο αξιαγάπητα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού επανέρχεται στο συναυλιακό τοπίο με ένα πρωτομαγιάτικο live.

Ένα από τα πιο αξιαγάπητα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού επανέρχεται στο συναυλιακό τοπίο με ένα πρωτομαγιάτικο live.

Οι Sugah Galore διάλεξαν την 1η του Μάη ως μέρα της δυναμικής επανεμφάνισης τους! Λέγεται ότι οι λόγοι που τους κρατούσαν μακριά από το αγαπημένο του αθηναϊκό κοινό ήταν -φυσικά- οι ηχογραφήσεις των νέων τους κομματιών, μερικά προβληματάκια, αλλά και ένα λουμπάγκο...

Βεβαίως, τώρα όλα είναι έτοιμα, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, το λουμπάγκο επίσης, και έτσι το funk των Sugah Galore επέστρεψε!

Τι καλύτερο από το να πιάσετε τον Μάη μαζί με τους Sugah Galore, μέσα σε ένα ντελίριο από θανατερά grooves, διαστημικά γκάζια και μια φωνή θηλυκού χαμαιλέοντα...

Κι όλα αυτά με αρκετή δόση humor, sex and murder... Πρωτομαγιά στο After Dark με τους «επαναστατικούς» Sugah Galore!

Info
Sugah Galore
1η Μάη
After Dark, Διδότου 31 και Ιπποκράτους
Τηλ.: 210 3606460

Σχετικές ειδήσεις
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Οι Death In June live στο MODU
07.09.2016 13:37
Οι Death In June που έχουν πια τη μόνιμη βάση τους στην Αυστραλία, θα βρεθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στον ιδιαίτερα φιλόξενο συναυλιακό χώρο του ΜΟDU.
As We Enter Anniversary με dj Sets back to back στο Fuzz Live Music Club
01.09.2016 17:18
Η Enter Events συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια δράσης και στη πορεία αυτή έκανε πολλούς και καλούς φίλους αλλά και συναυλίες και μουσικά δρώμενα με καπνογόνα, ευτυχώς όχι δακρυγόνα, απεργίες, συνεργασίες, διαφωνίες, βροχές κι επιτυχίες. Μεγαλώνει μάλλον σωστά γιατί συνεχίζει να ονειρεύεται, γιατί είδε και έμαθε πολλά αλλά κατάλαβε ότι έχει πολλά περισσότερα να μάθει ακόμα.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!
Η Φωτεινή Βελεσιώτου live στο Ίλιον plus
18.04.2016 09:58
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην Αθήνα και στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι στο κέντρο της πόλης.