Ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις βιβλίων θα φιλοξενήσει το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στο Χαλάνδρι από τις 15 μέχρι τις 29 Απριλίου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις νέες κυκλοφορίες αλλά και να συνομιλήσει με τους συγγραφείς των βιβλίων που θα είναι παρόντες στις εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 7.00 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιάννη Καρβέλη, Η παραβολή του ασώτου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης. Ο συγγραφέας με την ευκαιρία της έκδοσης του βιβλίου του θα συζητήσει για την σχέση της λογοτεχνίας και των μαθηματικών με τον καθηγητή του ΕΜΠ κ. Γιώργο Παπαβασιλόπουλο.

Ενώ, την Πέμπτη 29 Απριλίου στις 7.00 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη, Ήλιος με δόντια, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εστία. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζαμιώτης.

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, θα παρουσιάσει το Σάββατο 17 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, το βιβλίο του Γιώργου Λεμπέση, Στον κόσμο της Τζίνας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Πρόκειται για ένα βιβλίο για το ρόλο της οικογένειας και τη διαχείριση του εαυτού μας μέσα από τις επιλογές που εμφανίζονται.

Τέλος, το Σάββατο 24 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι, θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Μαρίας Ρουσάκη, Μ’ αρέσει να ουρλιάζω, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Η συγγραφέας θα περιμένει το κοινό για να αποδείξει ότι τα ουρλιαχτά, τα τσιρίγματα και οι δυνατές φωνές δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος επικοινωνίας!