Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Who is This Guy;

Who is This Guy;
Τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος κυλάει για τους This Guy! Στις 4 Μαΐου το νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα έρχεται για ένα δυναμικό live στο Tiki Athens.

Τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος κυλάει για τους This Guy! Στις 4 Μαΐου το νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα έρχεται για ένα δυναμικό live στο Tiki Athens.

Το Tiki Athens, πρώην deluxe, φιλοξενεί την Κυριακή 4 Μαϊου τους This Guy. Ενα νέο συγκρότημα πολλά υποσχόμενο στο χώρο της μουσικής.

Η επιτυχία τους οφείλεται στην διαφορετικότητά τους σε σχέση με άλλα συγκροτήματα του είδους. Το μυστικό τους κρύβεται στην ανάγκη τους να εξιστορούν μέσα από τα τραγούδια τους, ιστορίες από την καθημερινότητα που πολλές φορές συνδυάζουν την ποίηση και το στοχασμό του Yates, του Francis King και του Fill.

Οι This Guy είναι κατά βάση μια αγγλόφωνη μπάντα , που αποτελείται από τους Νίκο Γεωργάκη στη φωνή και στη κιθάρα, τον Γιώργο Τσαλκίδη στο κοντραμάσο, τον Μάριο Σαρακηνό στα τύμπανα και τον Στάθη Ιωάννου στην κιθάρα.

Αυτό το διάστημα βρίσκονται σε αναμονή του άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την δισκογραφική Zabamusic. Στα 12 τραγούδια του άλμπουμ μπορεί κανείς να βρει μείγμα folk μπαλάντας επηρεασμένο από την δεκαετία του 60 και τις μουσικές του Lou Reed και του David Bowie.


INFO
Tiki Athens (πρώην Deluxe): Φαλήρου 15, Κουκάκι, τηλ.: 210 9236908
Κυριακή 4 Μαϊου & ώρα 22:00
Είσοδος 10 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Οι Social Waste με νέο άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus
16.03.2016 14:45
Οι Social Waste, το κοινωνικοπολιτικό χιπ χοπ συγκρότημα από την Κρήτη με τον Μεσογειακό ήχο, μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Ο Δημήτρης Σαμόλης live στο Faust
04.12.2015 16:01
Μια βραδιά με τα τραγούδια από το άλμπουμ του έρχεται να παρουσιάζει ο Δημήτρης Σαμόλης την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 στο Faust, καθώς και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από Robbie Williams και Nick Cave μέχρι Britney Spears και Τuxedomoon.
The acoustic project: νεά κυκλοφορία από τα Κίτρινα Ποδήλατα
06.11.2015 11:14
Στην πιο ζωηρή, πειραματική του περίοδο το γνωστό δυναμικό ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, διανύοντας το 15ο έτος δράσης του, κυκλοφορεί το πρώτο μέρος μιας ιδιαίτερης μουσικής τριλογίας.