Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Who is This Guy;

Who is This Guy;
Τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος κυλάει για τους This Guy! Στις 4 Μαΐου το νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα έρχεται για ένα δυναμικό live στο Tiki Athens.

Τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος κυλάει για τους This Guy! Στις 4 Μαΐου το νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα έρχεται για ένα δυναμικό live στο Tiki Athens.

Το Tiki Athens, πρώην deluxe, φιλοξενεί την Κυριακή 4 Μαϊου τους This Guy. Ενα νέο συγκρότημα πολλά υποσχόμενο στο χώρο της μουσικής.

Η επιτυχία τους οφείλεται στην διαφορετικότητά τους σε σχέση με άλλα συγκροτήματα του είδους. Το μυστικό τους κρύβεται στην ανάγκη τους να εξιστορούν μέσα από τα τραγούδια τους, ιστορίες από την καθημερινότητα που πολλές φορές συνδυάζουν την ποίηση και το στοχασμό του Yates, του Francis King και του Fill.

Οι This Guy είναι κατά βάση μια αγγλόφωνη μπάντα , που αποτελείται από τους Νίκο Γεωργάκη στη φωνή και στη κιθάρα, τον Γιώργο Τσαλκίδη στο κοντραμάσο, τον Μάριο Σαρακηνό στα τύμπανα και τον Στάθη Ιωάννου στην κιθάρα.

Αυτό το διάστημα βρίσκονται σε αναμονή του άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την δισκογραφική Zabamusic. Στα 12 τραγούδια του άλμπουμ μπορεί κανείς να βρει μείγμα folk μπαλάντας επηρεασμένο από την δεκαετία του 60 και τις μουσικές του Lou Reed και του David Bowie.


INFO
Tiki Athens (πρώην Deluxe): Φαλήρου 15, Κουκάκι, τηλ.: 210 9236908
Κυριακή 4 Μαϊου & ώρα 22:00
Είσοδος 10 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Στοιχειωμένα Ποιήματα, το νέο άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη
19.12.2016 12:27
Το άλμπουμ Στοιχειωμένα Ποιήματα έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το The Storyteller (Απρίλιος 2007, Puzzlemusik) το οποίο για πολλούς ήταν το καλύτερο πιάνο-άλμπουμ του Γιώργου Κοντραφούρη μέχρι τότε. Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι εμφανίσεις του Κοντραφούρη με πιάνο γίνονταν όλο και πιο αραιές ώσπου αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio, το ευρηματικό project “σχολείο” που βρίσκεται πλέον στην 8η ενσάρκωση του, έχει εκπαιδεύσει σημαντικό αριθμό νέων μουσικών και συνεχίζει.
«Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια»: Το νέο CD των Γιάννη Αγγελάκα & 100ο C
07.12.2016 10:04
H Feelgood Records, ο Γιάννης Αγγελάκας και η Alltogethernow παρουσιάζουν το άλμπουμ «Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια», τη νέα δισκογραφική δουλειά του και την πρώτη του μαζί με το νέο του συγκρότημα, τους 100ο C.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
H Patti Smith live στο Piraeus Academy
19.04.2016 14:31
H Patti Smith, μια από τις σημαντικότερες φιγούρες της ροκ επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά show στο Piraeus Academy το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, όπου και θα ερμηνεύσει με το συγκρότημα της επί σκηνής ολόκληρο τον μνημειώδη πρώτο της δίσκο, Horses, μαζί με ένα best of setlist με τα πιο αγαπημένα της τραγούδια!
Οι Social Waste με νέο άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus
16.03.2016 14:45
Οι Social Waste, το κοινωνικοπολιτικό χιπ χοπ συγκρότημα από την Κρήτη με τον Μεσογειακό ήχο, μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.