Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Οι Πινκ Φλόιντ... χορεύουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι Πινκ Φλόιντ... χορεύουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Tο Μπαλέτο της Όπερας του Μιλάνου υπό τις χορογραφικές οδηγίες του Ρολάν Πετί παρουσιάζει στις 12, 13 και 14 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μουσικές και τραγούδια των Pink Floyd. Οι εξαιρετικοί χορευτές του μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου, συναντούν το θρυλικό συγκρότημα!

Η παράσταση , διάρκειας μιας ώρας και είκοσι λεπτών, περιλαμβάνει τραγούδια από τους δίσκους τους Μeddle, Relics, Οbscured by Clouds, Τhe Dark Side of Τhe Μoon, Τhe Wall και Ιs Τhere Αnybody Οut Τhere?.

Μια από τις σπουδαιότερες χορευτικές ομάδες του κόσμου, το μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου συναντά ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα του κόσμου, τους Pink Floyd. Η συνεύρεση και μόνο στο άκουσμά της, προκαλεί περιέργεια αλλά και θαυμασμό…

Σχετικές ειδήσεις
The Deep Blue Sea, του Terence Rattigan σε μαγνητοσκόπηση από το Lyttelton Theatre στο Μέγαρο Μουσικής
26.10.2016 16:29
Με το έργο Τhe Deep Blue Sea [Το βαθύ μπλε του έρωτα / Βαθιά γαλάζια θάλασσα], το συγκλονιστικό κλασικό αριστούργημα του άγγλου δραματουργού Terence Rattigan [Tέρενς Ράττιγκαν], συνεχίζεται ο κύκλος των φετινών μεταδόσεων από το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας (National Theatre Live-NTL), την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (ώρα έναρξης 21:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Χάρις Αλεξίου με το Χειρόγραφο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
06.10.2016 16:26
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 4 Νοεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Hangmen, του Martin McDonagh από το NT Live σε απευθείας μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής
25.02.2016 17:08
Μετά τη θεαματική επιτυχία που σημείωσε στο Royal Court Theatre του Λονδίνου, το έργο Hangmen [Δήμιοι], η νέα κωμωδία του βραβευμένου με όσκαρ Martin McDonagh [Μάρτιν Μακ Ντόνα], μεταφέρεται στο Wyndham’s Theatre του West End και μεταδίδεται ζωντανά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 9:00 το βράδυ (με αγγλικούς υπότιτλους).
Όπως σας αρέσει, του Σαίξπηρ από το Νational Theatre Live στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.02.2016 11:38
Η απολαυστική κωμωδία Όπως σας αρέσει του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ επιστρέφει ύστερα από 30 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας και μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση από το Olivier Theatre του Λονδίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 9:00 το βράδυ (με ελληνικούς υπότιτλους σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ).
Globe to Globe Hamlet από το Θέατρο Globe του Λονδίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
03.02.2016 15:20
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί την παράσταση του Θεάτρο Globe του Λονδίνου, με τίτλό Globe to Globe Hamlet, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.