Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Πάστα Φλώρα

Πάστα Φλώρα
Στις 17 Απριλίου ο Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφορεί το δεύτερο album του με τίτλο Πάστα Φλώρα, το οποίο θα είναι αποκλειστικά με ελληνικό στίχο. Η παρουσίαση του νέου αυτού δίσκου θα γίνει το την ίδια ημέρα, στις 16:00, στο Metropolis Live Stage με live performance από τον Μεσιέ Μινιμάλ

Ο Monsieur Minimal (Χρήστος Τσιτρούδης) έγινε αρχικά γνωστός από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό Coca-Cola Soundwave 2007. Τα κομμάτια του Silk και Love is a circle έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά από κριτικούς και κοινό και γενικότερα η συμμετοχή του σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη επίσημη παρουσίασή του στη δισκογραφία έγινε το 2008 με τη συμμετοχή 5 κομματιών του στην τριπλή συλλογή City Campers, η οποία περιείχε πολλά ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής indie σκηνής. Ακολούθησαν αρκετά βήματα τόσο στις live εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία.   


Τώρα στη νέα του αυτή δισκογραφική δουλειά, μεγάλη έκπληξη και τιμή αποτελεί η συμμετοχή της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας κυρίας Δήμητρας Γαλάνη σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου, με τίτλο Μια Ζωή.

Σχετικές ειδήσεις
Sound, time, space: minimal piano recital στο Beton 7
01.02.2017 11:19
Το Beton 7 μας προσκαλεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 σε ένα minimal piano recital, με τον Νίκο Τσαλίκη, με τίτλο Sound, time, space.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Σε μια θερμή βραδιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου και cd «Aνάσες»
07.06.2016 15:42
Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου και cd «Aνάσες» με στίχους του Κωνσταντίνου Στρατή, μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και του Θαλή Τριανταφύλλου.
Melentini & The Running Blue Orchestra live στο Ίλιον Plus
30.03.2016 14:13
Tην Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, η σκοτεινή γοητεία και οι minimal, avant garde, soul μελωδίες της Melentini, θα πλημμυρίσουν τη σκηνή του Ίλιον Plus.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.