Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πρόσωπο με πρόσωπο

Ελευθερία Αρβανιτάκη, Πρόσωπο με πρόσωπο
Μετά τις επιτυχημένες της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο REX, όπου θα εμφανίζεται από τις 9 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 8 Μαΐου για να χαρίσει στο πιστό κοινό της ένα τρίωρο ρεσιτάλ ερμηνείας σπουδαίων και πολυαγαπημένων τραγουδιών.

Πρόσωπο με πρόσωπο με σημαντικούς σταθμούς από το προσωπικό της ρεπερτόριο, αλλά και αντιμέτωπη με αγαπημένα της τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές που η ίδια θαυμάζει.

Σε ένα πρόγραμμα που μας θυμίζει τραγούδια από τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα (σ.σ Το Κέντρο Διερχομένων του Νίκου Μαμαγκάκη), αλλά και δίσκους-σταθμούς όπως το Μένω Εκτός, Τα Κορμιά και τα μαχαίρια, Τα τραγούδια για τους μήνες, μέχρι τις σημερινές μεγάλες της επιτυχίες από το δίσκο Και τα μάτια και η καρδιά: Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ και το Το τέλος μας δες (Σ’ευχαριστώ).

Στην παράσταση Πρόσωπο με πρόσωπο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται με τον Μανόλη Παντελιδάκη και τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Στη σκηνή μαζί της οι: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Θέμης Νικολούδης (βιολί & τρομπέτα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι).

Concept & Επιμέλεια Προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη, Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, Φωτισμοί: Phil Hills,  Επιμέλεια ήχου: Μανώλης Ολλανδέζος, Αργύρης Λιανός, Οργάνωση Παραγωγής: On Stage

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Δήλο
06.07.2016 16:40
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επισκέπτεται την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 τη Δήλο για μία συναυλία κάτω από την Πανσέληνο του Ιουλίου. - αναβολή
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ιθάκη
05.07.2016 13:23
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί για μία συναυλία στην Ιθάκη το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
28.06.2016 17:07
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, στα πλαίσια της πρώτης τους κοινής καλοκαιρινής περιοδείας.
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.