Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Μικρές Ατασθαλίες από τη Μαρία Καναβάκη

Μικρές Ατασθαλίες από τη Μαρία Καναβάκη
Την Παρασκευή 9 Απριλίου στο Μπαράκι του Βασίλη η τραγουδοποιός Μαρία Καναβάκη και οι συνεργάτες της, Χρήστος Παύλης, Κώστας Μπουρμάς και Νίκος Χατζάκης μας καλούν σε μια μουσικοθεατρική παράσταση…γεμάτη Μικρές Ατασθαλίες.

Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Μαρίας Καναβάκη και του Χρήστου Παύλη Παράξενο τοπίο, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά και με υλικό από το νέο δίσκο τους με τίτλο Μικρές ατασθαλίες,  που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Παρέα στα δικά τους τραγούδια κάνουν αγαπημένες μελωδίες από την ελληνική και ξένη δισκογραφία σε διασκευές απρόβλεπτες καθώς, και ο εξίσου απρόβλεπτος ηθοποιός Κώστας Μπουρμάς, σ’ ένα παιχνίδι με την κωμωδία .

Συντελεστές
Μαρία Καναβάκη (τραγούδι, πιάνο , ακορντεόν, κείμενα), Χρήστος Παύλης (κιθάρα, τραγούδι), Κώστας Μπουρμάς (υποκριτική, τραγούδι), Νίκος Χατζάκης (πλήκτρα, κρουστά, programming).

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!
Πέντε Χώρες, Μια Εποχή: Έργα για φωνή και πιάνο στο Ωδείο Αθηνών
07.04.2016 12:17
Η μεσόφωνος Μαργαρίτα Συγγενιώτου και η πιανίστα Μαρία Μυλαράκη θα ερμηνεύσουν στις 11 Απριλίου 2016 στο Ωδείο Αθηνών στις 20:00 έργα των O. Respighi, Γ. Χρήστου, B. Britten, D. Milhaud και H. Eisler.