Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

And Greek Punks not dead...

And Greek Punks not dead...
Cinekod και Monovine, δυο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα της ψυχεδελικής, post rock και post punk σκηνής, ξεσηκώνουν τα πλήθη αναταράσσοντας εκατομμύρια κυβικά σκόνης από το χοροπηδητό και το Kinky Kong να σείεται από τις δονήσεις. Ολα αυτά στις 3 Μαΐου.

Cinekod και Monovine, δυο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα της ψυχεδελικής, post rock και post punk σκηνής, ξεσηκώνουν τα πλήθη αναταράσσοντας εκατομμύρια κυβικά σκόνης από το χοροπηδητό και το Kinky Kong να σείεται από τις δονήσεις. Ολα αυτά στις 3 Μαΐου.

Οταν θα τους απολαύσετε live στις 3 Μαΐου στη σκηνή του Kinky Kong, πηγαίνετε διαβασμένοι: Οι Cinekod σχηματίστηκαν το 2006 στην Αθήνα. Η σύνθεση τους από την αρχή έδειξε ότι όλοι είχαν ένα σκοπό. Μέσα από μελαγχολικά κομμάτια έβγαζαν τα συναισθήματα τους στην μουσική ενώ είχαν πάντα σαν οδηγό τις σκληρές κιθάρες και τα δυνατά και ρυθμικά τύμπανα.

Το καλοκαίρι του 2006 μαζεύτηκαν στην Πάρο και ηχογράφησαν το πρώτο τους ντέμο. Υστερα όμως από προβλήματα που υπήρχαν στο γκρουπ, το 2007 έφτιαξαν καινούργιο ντέμο και ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις.

Οι Monovine δημιουργήθηκαν από τους Στράτο (φωνητικά, κιθάρα), Ξενοφών (μπάσο) και Γιάννη (πρώην drummer των Serpentine).

Ο ήχος τους είναι ωμός, εναλλακτικός και σε συνδυασμό με στίχους που κινούνται ανάμεσα στην αναζήτηση-απραξία, δημιουργία-αυτοκαταστροφή, άρνηση-αποδοχή, προ(σ)καλεί και υπόσχεται.

ΙNFO
King Kong: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3210510
Σάββατο 3 Μαϊου & ώρα 21:30
Τιμή Εισιτηρίου: 6ευρώ
www.myspace.com/cinekod
www.myspace.com/monovine

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dead Can Dance εμπνέονται από την υποψηφιότητα της Ελευσίνας για ΠΠτΕ 2021!
09.11.2016 13:26
Οι Dead Can Dance, έχοντας γράψει το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, αντλούν συχνά έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ η ιδιαίτερα εκλεκτική αισθητική τους είναι έντονα επηρεασμένη από την ελληνική μουσική (αρχαία & Βυζαντινή).
Σεπτέμβριος 2016 στο Faust
06.09.2016 15:26
Το Faust επιστρέφει και ξεκινάει τη νέα σεζόν με γεμάτες μπαταρίες και πολύ ανεβασμένη διάθεση! Στις 8 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του Faust και υποδεχόμαστε παλιούς και νέους φίλους και φίλες με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα, νέες συνεργασίες και μία παράσταση από την ομάδα Μπελ-Επόκ γεμάτη έρωτα και πάθη.
Η ελληνική μουσική ταξιδεύει στην Κίνα με την Αλεξάνδρα Γκράβας και το Greek Inspirations
30.06.2016 11:12
Το εθνικό θέατρο της πόλης Σιαμέν (Xiamen) της περιφέρειας Gulangyu, προσκάλεσε την Αλεξάνδρα Γκράβας να παρουσιάσει μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες της από 3 έως 6 Ιουλίου 2016, το GREEK INSPIRATIONS.
Η Μελωδία της Ευτυχίας: Το σύνολο Allegri στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
15.06.2016 14:29
Η συναυλία του διεθνούς χορωδιακού συνόλου “Allegri”, με αγαπημένα Ελληνικά και ξένα τραγούδια, θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κορώνης 2016 στις 19 Ιουνίου 2016 στο Ξενοδοχείο Ζάγκα Μύλος.
Η Ελένη Αράπογλου στο Κελάρι Athenaeum
08.03.2016 12:23
Μετά τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, η Ελένη Αράπογλου τραγουδά πάλι στην Αθήνα, στο Κελάρι Athenaeum με ένα πρόγραμμα γεμάτο ήχους και εναλλαγές jazz και soul, μελωδίες από την Αργεντινή αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.