Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

And Greek Punks not dead...

And Greek Punks not dead...
Cinekod και Monovine, δυο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα της ψυχεδελικής, post rock και post punk σκηνής, ξεσηκώνουν τα πλήθη αναταράσσοντας εκατομμύρια κυβικά σκόνης από το χοροπηδητό και το Kinky Kong να σείεται από τις δονήσεις. Ολα αυτά στις 3 Μαΐου.

Cinekod και Monovine, δυο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα της ψυχεδελικής, post rock και post punk σκηνής, ξεσηκώνουν τα πλήθη αναταράσσοντας εκατομμύρια κυβικά σκόνης από το χοροπηδητό και το Kinky Kong να σείεται από τις δονήσεις. Ολα αυτά στις 3 Μαΐου.

Οταν θα τους απολαύσετε live στις 3 Μαΐου στη σκηνή του Kinky Kong, πηγαίνετε διαβασμένοι: Οι Cinekod σχηματίστηκαν το 2006 στην Αθήνα. Η σύνθεση τους από την αρχή έδειξε ότι όλοι είχαν ένα σκοπό. Μέσα από μελαγχολικά κομμάτια έβγαζαν τα συναισθήματα τους στην μουσική ενώ είχαν πάντα σαν οδηγό τις σκληρές κιθάρες και τα δυνατά και ρυθμικά τύμπανα.

Το καλοκαίρι του 2006 μαζεύτηκαν στην Πάρο και ηχογράφησαν το πρώτο τους ντέμο. Υστερα όμως από προβλήματα που υπήρχαν στο γκρουπ, το 2007 έφτιαξαν καινούργιο ντέμο και ξεκίνησαν τις live εμφανίσεις.

Οι Monovine δημιουργήθηκαν από τους Στράτο (φωνητικά, κιθάρα), Ξενοφών (μπάσο) και Γιάννη (πρώην drummer των Serpentine).

Ο ήχος τους είναι ωμός, εναλλακτικός και σε συνδυασμό με στίχους που κινούνται ανάμεσα στην αναζήτηση-απραξία, δημιουργία-αυτοκαταστροφή, άρνηση-αποδοχή, προ(σ)καλεί και υπόσχεται.

ΙNFO
King Kong: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ.: 210 3210510
Σάββατο 3 Μαϊου & ώρα 21:30
Τιμή Εισιτηρίου: 6ευρώ
www.myspace.com/cinekod
www.myspace.com/monovine

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dead Can Dance εμπνέονται από την υποψηφιότητα της Ελευσίνας για ΠΠτΕ 2021!
09.11.2016 13:26
Οι Dead Can Dance, έχοντας γράψει το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, αντλούν συχνά έμπνευση από τον ελληνικό πολιτισμό, ενώ η ιδιαίτερα εκλεκτική αισθητική τους είναι έντονα επηρεασμένη από την ελληνική μουσική (αρχαία & Βυζαντινή).
Σεπτέμβριος 2016 στο Faust
06.09.2016 15:26
Το Faust επιστρέφει και ξεκινάει τη νέα σεζόν με γεμάτες μπαταρίες και πολύ ανεβασμένη διάθεση! Στις 8 Σεπτεμβρίου ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του Faust και υποδεχόμαστε παλιούς και νέους φίλους και φίλες με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα, νέες συνεργασίες και μία παράσταση από την ομάδα Μπελ-Επόκ γεμάτη έρωτα και πάθη.
Η ελληνική μουσική ταξιδεύει στην Κίνα με την Αλεξάνδρα Γκράβας και το Greek Inspirations
30.06.2016 11:12
Το εθνικό θέατρο της πόλης Σιαμέν (Xiamen) της περιφέρειας Gulangyu, προσκάλεσε την Αλεξάνδρα Γκράβας να παρουσιάσει μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες της από 3 έως 6 Ιουλίου 2016, το GREEK INSPIRATIONS.
The Dead Brothers & Thee Holy Strangers live στο Gagarin 205
31.12.2015 14:15
Έναν χρόνο μετά το θαυμάσιο live τους στην Αθήνα, οι Dead Brothers επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Gagarin στις 20 Φεβρουαρίου 2016, για να κερδίσουν μερικές ακόμα ψυχές.
Οι Εκμέκ live στο Σταυρό του Νότου Club
07.12.2015 12:18
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα πιο δυναμικά και εξωστρεφή ελληνικά συγκροτήματα, γνωστοί για την ιδιαιτερότητα των εμφανίσεων τους, έρχονται στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για μια μοναδική εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου.