Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

H Νατάσσα Μποφίλιου στο Μετρό

H Νατάσσα Μποφίλιου στο Μετρό
Από τις 16 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Μετρό, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, δικά της και άλλων καλλιτεχνών αλλά και τραγούδια από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τίτλο, Εισιτήρια Διπλά.

Σταθεροί συνεπιβάτες στο μουσικό αυτό ταξίδι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος και ο Θέμης Καραμουρατίδης που έχει κάνει τις ενορχηστρώσεις.

Μαζί με τα Εισιτήρια Διπλά που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, σταθμοί σε τραγούδια από τις Εκατό Μικρές Ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά με ενδιάμεσες στάσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – πατρίδες, σε μια διαφορετική μουσική παράσταση – που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, και την εικόνα με τους ήχους.

Η σκηνή του ΜΕΤΡΟ – με τη συμβολή των κινούμενων εικόνων του Παντελή Φραντζή - μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο πεδίο μνήμης αφιερωμένο στους ανθρώπους που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιάννης Πριόβολος
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Σχετικές ειδήσεις
Βαβέλ 2: Η Νατάσσα Μποφίλιου για 5 ακόμα εμφανίσεις στο Estate!
12.01.2017 10:31
Η Νατάσσα Μποφίλιου θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σκηνή του Estate έως τις 18 Φεβρουαρίου, με την εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση ΒΑΒΕΛ2, την οποία έστησε μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, με αφετηρία την τελευταία της δισκογραφική δουλειά.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Πάτρα
16.08.2016 14:50
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στην Λευκάδα
28.07.2016 13:08
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την ΒΑΒΕΛ θα βρίσκεται το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016 στο Κάστρο της Αγίας Μαύρας στη Λευκάδα.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.