Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Λένα Πλάτωνος, cd - Live στο Παλλάς

Λένα Πλάτωνος, cd - Live στο Παλλάς
Κυκλοφόρησε από τη LYRA σε διπλό CD η αξέχαστη συναυλία της Λένας Πλάτωνος που δόθηκε τον Οκτώβρη στο Παλλάς. H Λένα Πλάτωνος, η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Γιάννης Παλαμίδας live από το Παλλάς, τραγουδούν όλα τα τραγούδια του διαχρονικού Σαμποτάζ και πολλά άλλα αγαπημένα.

Εκείνη η βραδιά στο Παλλάς ήταν μοναδική. Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν και να ακούσουν τη Λένα Πλάτωνος, τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα να τραγουδούν μετά από σχεδόν 30 χρόνια το ανατρεπτικό όχι μόνο για την εποχή του αλλά ακόμα και για τα σημερινά μουσικά δεδομένα, Σαμποτάζ, σίγουρα θα νιώθουν μέχρι τώρα τη συγκίνηση που πλημμύριζε το χώρο…

Με είχε κουράσει το Σαμποτάζ καθώς γραφόταν στο στούντιο . Όταν, μάλιστα, ένας δημοσιογράφος μου τηλεφώνησε και μου είπε, τι θες, πιανίστα εσύ κι ανακατεύεσαι με ροκάδικα;, εγώ, ως απόρροια ψυχικής κόπωσης και στενοχώριας, έφτασα στο σημείο να το αποκηρύξω, έχει πει η Λένα Πλάτωνος για το συγκεκριμένο δίσκο.

Την υπέροχη αυτή βραδιά κλείνει μέσα του αυτό το διπλό cd, που σε μια δύσκολη περίοδο, μουσικά, δισκογραφικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά, αποδεικνύει πως ό, τι αξίζει αναδεικνύεται και βρίσκει τη θέση που του αναλογεί από τον πιο αντικειμενικό κριτή, τον χρόνο.

 

Σχετικές ειδήσεις
The Sound of Color: Ο Γιάννης Αναστασάκης και Deniz Angelaki υποδέχονται τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο ΚΕΤ
08.11.2016 16:37
Ο Γιάννης Αναστασάκης παρουσιάζει το project Elektronik Meditation με την Deniz Αγγελάκη στο live-painting και με καλεσμένη τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Χάρη Λαμπράκη στο νέυ και τα πλήκτρα.
Η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος... στον Καθρέφτη του Παλλάς
27.10.2016 10:09
Ένα μεγάλο υπερθέαμα στήνεται αυτή την περίοδο στο Παλλάς με τίτλο «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς».
Η Λένα Πλάτωνος γιορτάζει τα γενέθλία της στο six d.o.g.s
20.10.2016 13:13
Γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1951. 65 χρόνια αργότερα, στις 21 Οκτωβρίου του 2016 η Λένα Πλάτωνος ανεβαίνει στη σκηνή του six d.o.g.s για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Μαζί της θα μπορούσε να πει κανείς, ίσως με μια μικρή δόση υπερβολής αλλά ίσως και όχι, οτι έχει γενέθλια η ίδια η ηλεκτρονική μουσική της Ελλάδας.
Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera En Salonico στο ΚΠΙΣΝ
04.10.2016 13:33
Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera En Salonico θα εμφανιστούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016.
Η Σαβίνα Γιαννάτου στο Μουσείο Μπενάκη
19.05.2016 16:17
Η Σαβίνα Γιαννάτου θα α τραγουδήσει για τους Φίλους του Μουσείου Μπενάκη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ώρα 20.00.