Κυκλοφόρησε από τη LYRA σε διπλό CD η αξέχαστη συναυλία της Λένας Πλάτωνος που δόθηκε τον Οκτώβρη στο Παλλάς. H Λένα Πλάτωνος, η Σαβίνα Γιαννάτου και ο Γιάννης Παλαμίδας live από το Παλλάς, τραγουδούν όλα τα τραγούδια του διαχρονικού Σαμποτάζ και πολλά άλλα αγαπημένα.

Εκείνη η βραδιά στο Παλλάς ήταν μοναδική. Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν και να ακούσουν τη Λένα Πλάτωνος, τη Σαβίνα Γιαννάτου και τον Γιάννη Παλαμίδα να τραγουδούν μετά από σχεδόν 30 χρόνια το ανατρεπτικό όχι μόνο για την εποχή του αλλά ακόμα και για τα σημερινά μουσικά δεδομένα, Σαμποτάζ, σίγουρα θα νιώθουν μέχρι τώρα τη συγκίνηση που πλημμύριζε το χώρο…

Με είχε κουράσει το Σαμποτάζ καθώς γραφόταν στο στούντιο. Όταν, μάλιστα, ένας δημοσιογράφος μου τηλεφώνησε και μου είπε, τι θες, πιανίστα εσύ κι ανακατεύεσαι με ροκάδικα;, εγώ, ως απόρροια ψυχικής κόπωσης και στενοχώριας, έφτασα στο σημείο να το αποκηρύξω, έχει πει η Λένα Πλάτωνος για το συγκεκριμένο δίσκο.

Την υπέροχη αυτή βραδιά κλείνει μέσα του αυτό το διπλό cd, που σε μια δύσκολη περίοδο, μουσικά, δισκογραφικά, οικονομικά αλλά και κοινωνικά, αποδεικνύει πως ό, τι αξίζει αναδεικνύεται και βρίσκει τη θέση που του αναλογεί από τον πιο αντικειμενικό κριτή, τον χρόνο.