Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Juno Reactor ζωντανά στην Αθήνα

Juno Reactor ζωντανά στην Αθήνα
Η Art Uber Alles σε συνεργασία με την ΕX-ISTENZ μας φέρνουν για πρώτη φορά τους αγαπητούς Juno Reactor στην Αθήνα, για να δώσουν μία συναυλία με 9 μουσικούς επί σκηνής και ένα εκρηκτικό set 180 λεπτών!

Η Art Uber Alles σε συνεργασία με την ΕX-ISTENZ μας φέρνουν για πρώτη φορά τους αγαπητούς Juno Reactor στην Αθήνα, για να δώσουν μία συναυλία με 9 μουσικούς επί σκηνής και ένα εκρηκτικό set 180 λεπτών!

Οι Juno Reactor έρχονται για να εμφανιστούν πρώτη φορά στην Ελλάδα σε πλήρη σύνθεση , αλλά και για την προώθηση του νέου τους album Gods and Monsters, στον οποίο έχουν συμπεριλάβει ονόματα όπως οι Ghetto Priest, Sugizo, Eduardo Niebla, Xavier Morel, Yasmin Lev, Mike Garcon κ.α.

Πρόκειται για το συγκρότημα που επέδρασε καταλυτικά στο εκρηκτικό φαινόμενο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, συνδυάζοντας με κινηματογραφικό τρόπο την ηλεκτρονική, ορχηστρική και παγκόσμια μουσική , συμπεριλαμβάνοντας στις ζωντανές εμφανίσεις τους ενδιαφέροντες video προβολές.

Αν έχετε χάσει τη μουσική τους πορεία στην ηλεκτρονική μουσική από το 1990 ως σήμερα, θυμηθείτε μερικές από τα αγαπημένες σας ταινίες, όπως τα Matrix, Animatrix, Once Upon a Time in Mexico, Mortal Combat, 300 κ.ά., και θα καταλάβετε τι χάνατε.

Οι Juno Reactor έρχονται με διαθέσεις για ένα αξέχαστο οπτικοακουστικό θέαμα , έχοντας στο πλευρό τους για το άνοιγμα της συναυλίας τους Direct Connection (ελληνικό dub και freestyle 8 ατόμων) και τους Zen Garden (ελληνικό σχήμα 3 ατόμων και 4 κρουστών με χορεύτριες και juggling show), ενώ ως support group τους Zen Lemonade. Τη βραδιά θα ολοκληρώσει το dj set του Arash Atman (Electronic Soundscapes).

Info
Juno Reactor
Σάββατο 19 Απριλίου
Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος,
Κτήριο 56, Πειραιώς 254
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Είσοδος μόνο από την οδό Πολυκράτους (Είσοδος Γ)
www.myspace.com/junoreactorliveinathens

Σχετικές ειδήσεις
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Νύχτες Κλασικής Μουσικής για 2η χρονιά στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
09.09.2016 12:44
Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, το Ίδρυμα Schwarz σε συνεργασία με τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τις Νύχτες Κλασικής Μουσικής, φιλοξενώντας σημαντικούς μουσικούς του σπουδαίου Curtis Institute of Music που θα παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.
Η Καμεράτα υποδέχεται το 2016 με βιεννέζικα βαλς στο Μέγαρο!
22.12.2015 10:27
H Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής –διεθνώς γνωστή με την επωνυμία Αrmonia Atenea– και ο πολυβραβευμένος μαέστρος της Γιώργος Πέτρου φέρνουν την πρωτοχρονιάτικη Βιέννη στην Αθήνα και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τις πιο αισιόδοξες νότες για το νέο έτος, δίνοντας μία εορταστική συναυλία, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.