Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Juno Reactor ζωντανά στην Αθήνα

Juno Reactor ζωντανά στην Αθήνα
Η Art Uber Alles σε συνεργασία με την ΕX-ISTENZ μας φέρνουν για πρώτη φορά τους αγαπητούς Juno Reactor στην Αθήνα, για να δώσουν μία συναυλία με 9 μουσικούς επί σκηνής και ένα εκρηκτικό set 180 λεπτών!

Η Art Uber Alles σε συνεργασία με την ΕX-ISTENZ μας φέρνουν για πρώτη φορά τους αγαπητούς Juno Reactor στην Αθήνα, για να δώσουν μία συναυλία με 9 μουσικούς επί σκηνής και ένα εκρηκτικό set 180 λεπτών!

Οι Juno Reactor έρχονται για να εμφανιστούν πρώτη φορά στην Ελλάδα σε πλήρη σύνθεση , αλλά και για την προώθηση του νέου τους album Gods and Monsters, στον οποίο έχουν συμπεριλάβει ονόματα όπως οι Ghetto Priest, Sugizo, Eduardo Niebla, Xavier Morel, Yasmin Lev, Mike Garcon κ.α.

Πρόκειται για το συγκρότημα που επέδρασε καταλυτικά στο εκρηκτικό φαινόμενο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, συνδυάζοντας με κινηματογραφικό τρόπο την ηλεκτρονική, ορχηστρική και παγκόσμια μουσική , συμπεριλαμβάνοντας στις ζωντανές εμφανίσεις τους ενδιαφέροντες video προβολές.

Αν έχετε χάσει τη μουσική τους πορεία στην ηλεκτρονική μουσική από το 1990 ως σήμερα, θυμηθείτε μερικές από τα αγαπημένες σας ταινίες, όπως τα Matrix, Animatrix, Once Upon a Time in Mexico, Mortal Combat, 300 κ.ά., και θα καταλάβετε τι χάνατε.

Οι Juno Reactor έρχονται με διαθέσεις για ένα αξέχαστο οπτικοακουστικό θέαμα , έχοντας στο πλευρό τους για το άνοιγμα της συναυλίας τους Direct Connection (ελληνικό dub και freestyle 8 ατόμων) και τους Zen Garden (ελληνικό σχήμα 3 ατόμων και 4 κρουστών με χορεύτριες και juggling show), ενώ ως support group τους Zen Lemonade. Τη βραδιά θα ολοκληρώσει το dj set του Arash Atman (Electronic Soundscapes).

Info
Juno Reactor
Σάββατο 19 Απριλίου
Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος,
Κτήριο 56, Πειραιώς 254
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Είσοδος μόνο από την οδό Πολυκράτους (Είσοδος Γ)
www.myspace.com/junoreactorliveinathens

Σχετικές ειδήσεις
Οι αυλοί του βασιλιά: Συναυλία από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.11.2016 13:44
Με τίτλο «Οι αυλοί του βασιλιά» η συναυλία που θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, είναι αφιερωμένη στο μεγαλοπρεπές εκκλησιαστικό όργανο και σε τρία εμβληματικά έργα γραμμένα γι αυτό.
Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Αθήνα!
07.11.2016 16:13
Το εκρηκτικό Βρετανικό dub / big beat / ska-punk σχήμα του Barry Ashworth, το οποίο φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
15.03.2016 15:07
Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης φέρνουν στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 την ουσία της κρητικής μουσικής: απλότητα, δεξιοτεχνία και μια αγάπη που προκύπτει από μια σχέση ζωής.
Η Καμεράτα υποδέχεται το 2016 με βιεννέζικα βαλς στο Μέγαρο!
22.12.2015 10:27
H Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής –διεθνώς γνωστή με την επωνυμία Αrmonia Atenea– και ο πολυβραβευμένος μαέστρος της Γιώργος Πέτρου φέρνουν την πρωτοχρονιάτικη Βιέννη στην Αθήνα και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τις πιο αισιόδοξες νότες για το νέο έτος, δίνοντας μία εορταστική συναυλία, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.