Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οδος Δρόμων 5

Οδος Δρόμων 5
Η καλλιτεχνική εταιρεία ΠΑΡΩΝ παρουσιάζει  στον Πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά του Δήμου Αθηναίων, για μία μόνο παράσταση την Παρασκευή 26 Μαρτίου, και υπό την αιγίδα του ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, την γλυκιά, μυνηματική κωμωδία Οδός Δρόμων 5... σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου .

Μία εμπνευσμένη παράσταση γεμάτη γέλιο, συγκίνηση, τρυφερότητα, που πραγματεύεται το θέμα των αστέγων. Ένα πρόβλημα που στην σύγχρονη κοινωνία ολοένα και αυξάνει. Δύο άστεγοι βρίσκουν ένα χαρτοφύλακα στο χαμόσπιτο που ζουν και αποφασίζουν να τον επιστρέψουν. Η τύχη τους φέρνει σε ένα πλουσιόσπιτο και εκεί τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Τι κρύβει ο χαρτοφύλακας...; Η συνέχεια επί σκηνής ....

Σκηνοθεσία: Κώστας Αρζόγλου, Συγγραφείς: Ηλίας και Σπύρος Κακατσάκης, Σκηνικά- Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη, Μουσική- Ενορχήστρωση: Αλέκος Μπαζάνης, Φωτισμοί: Σοκόλ Τομτσίνι, Βοηθός Σκηνοθέτη: Χαρά Χριστοπούλου.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Μιχάλης Κουκουλομμάτης, Γιώργος Μπανταδάκης, Γιώτα Αγνάντη, Αθανασία Καλογιάννη. Ακούγεται ο Κώστας Αρζόγλου.

Σχετικές ειδήσεις
Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων, από τις Αδέσποτες Σκύλες στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
12.10.2016 10:34
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου φιλοξενεί από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 τις Αδέσποτες Σκύλες και την παράσταση Το Βαλς των Βρώμικων Δρόμων.
Ως την άκρη της κλωστής: νέος κύκλος παραστάσεων στον Πολυχώρο Αθηναΐς
23.09.2016 11:32
Η καλλιτεχνική κολεκτίβα ΠΛΕΓΜΑ παρουσιάζει για δεύτερη φορά τη μουσικοθεατρική παράσταση "Ως την άκρη της κλωστής", σε σκηνοθεσία της Θεατρικής Ομάδας "Ιδέα", από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, στον Πολυχώρο Αθηναΐς.
 Αυτός και το πανταλόνι του, του Ιάκωβου Καμπανέλλη για 2η χρονιά στον Πολυχώρο Underground
02.09.2016 12:50
Στον Πολυχώρο Underground παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας, η παράσταση «ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ ΤΟΥ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Αυτός και το πανταλόνι του, με τον Κώστα Αρζόγλου στο Underground
26.04.2016 15:36
Από το Σάββατο 4 Ιουνίου θα παρουσιάζεται στο Underground, τον καινούργιο θεατρικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας, η παράσταση «Αυτός και το πανταλόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη, καθημερινά για 12 μόνο παραστάσεις.
Το ρολόι: μία παράσταση με ελεύθερη είσοδο από το Εθνικό Θέατρο
01.03.2016 14:58
Το Εθνικό Θέατρο στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και θέλοντας δώσει την ευκαιρία σε κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβαση στη θεατρική τέχνη, θα παρουσιάσει από 5 έως και 7 Μαρτίου στον Πολυχώρο «Α. και Μ. Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων – με ελεύθερη είσοδο για το κοινό – «Το ρολόι» ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα «Το Ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα» του Μενέλαου Λουντέμη.