Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

One more Sinners in Heaven party!

One more Sinners in Heaven party!
Στις 27 Μαρτίου, τα Sinners in Heaven parties επιστρέφουν σ’ έναν από τους ιστορικότερους χώρους της νυχτερινής Αθήνας, στο TESSERA club, φιλοξενώντας τον σπουδαίο Anthony Pappa, έναν από τους καλύτερους Dj και παραγωγούς με εκπληκτική πορεία στο χώρο της Progressive House σκηνής.

Ο Αυστραλός Dj, με ιταλικές όμως ρίζες και βάση του το Ηνωμένο Βασίλειο, θεωρείται αλάνθαστος στο mixing και τέλειος στο μουσικό προγραμματισμό με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του την επιθυμία του να σπρώχνει τις εμφανίσεις του στα μουσικά του όρια.

Μια επιθυμία που χαρακτηρίζει και τα Sinners in Heaven parties, γι’ αυτό και θεωρούνται τα πιο ερωτικά event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα που μπορεί κανείς ν\' απολαύσει.

Tα Sinners In Heaven επανέρχονται και πάλι δυναμικά και γι’ ακόμη μια φορά τα feelings κι η ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ’ αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

Ελάτε λοιπόν το Σάββατο 27 Μαρτίου στο TESSERA club και θα καταλάβετε γιατί τα SINNERS IN HEAVEN Parties αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers + BSDM!

Κι αν για την οπτική μας έκσταση έχουν αναλάβει οι παραπάνω, για την ακουστική μας θα φροντίσουν ο αξεπέραστος Anthony Pappa με τη βοήθεια τριών, Mikele, Nick-H και Prosis, από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του είδους στη χώρα μας, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής.

Line up: Anthony Pappa (AUS), Mikele (GR), Nick-H (GR), Prosis (GR)

Σχετικές ειδήσεις
Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!
09.02.2017 10:34
Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας...
Weekend Closing Parties @ Bolivar Beach Bar
23.09.2016 11:42
To Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε δύο Weekend Closing Parties στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2016.
UP Festival pre-party @ six d.o.g.s
01.07.2016 14:38
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 το Up Festival για ακόμη μια χρονιά κάνει μια στάση στην Αθήνα και το χώρο του six d.o.g.s για ένα party-έκπληξη για το τι θα ακολουθήσει στην Αμοργό.
Ο Βαγγέλης Κώτσου και οι Ταξίμ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
08.03.2016 15:40
Ο Βαγγέλης Κώτσου σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα "Ταξίμ" θα παρουσιάσει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την Κυριακή 13 Μαρτίου ένα μουσικό ταξίδι στην λαϊκή παράδοση: "Εφ' Όλης της Ύλης στην Παράδοση".
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.