Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 22.00 το βράδυ εφτά νέοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν σε μια μοναδική συναυλία για να γίνει η ζωή κάποιων παιδιών λίγο καλύτερη… Συμμετέχουν οι: Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Μυλωνάς, Πάνος Μουζουράκης, Ευριπίδης Ζεμενίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Βαγγέλης Ασημάκης και παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Τη βραδιά διοργανώνει η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, η οποία διαθέτει τη γραμμή στήριξης των παιδιών και των εφήβων: 116 111. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΨΥΠΕ είναι ένα Επιστημονικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που από το 1991 αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Η Συμβουλευτική Τηλεφωνική Γραμμή-Σύνδεσμος 801-801 1177, (από σταθερό) εξυπηρετεί  γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας σε όλη την Ελλάδα, ενώ η Γραμμή Στήριξης 116 111, εξυπηρετεί παιδιά και εφήβους (από κινητό) σε όλη την Ελλάδα και η κλήση τους είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών είναι η δική τους προσφορά στις προσπάθειες της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Τα έσοδα της βραδιάς θα στηρίξουν τα προγράμματά της.