Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μίλα μη φοβάσαι!

Μίλα μη φοβάσαι!
Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 22.00 το βράδυ εφτά νέοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν σε μια μοναδική συναυλία για να γίνει η ζωή κάποιων παιδιών λίγο καλύτερη… Συμμετέχουν οι: Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Μυλωνάς, Πάνος Μουζουράκης, Ευριπίδης Ζεμενίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Βαγγέλης Ασημάκης και παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Τη βραδιά διοργανώνει η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, η οποία διαθέτει τη γραμμή στήριξης των παιδιών και των εφήβων: 116 111. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΨΥΠΕ είναι ένα Επιστημονικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που από το 1991 αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Η Συμβουλευτική Τηλεφωνική Γραμμή-Σύνδεσμος 801-801 1177, (από σταθερό) εξυπηρετεί  γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας σε όλη την Ελλάδα, ενώ η Γραμμή Στήριξης 116 111, εξυπηρετεί παιδιά και εφήβους (από κινητό) σε όλη την Ελλάδα και η κλήση τους είναι δωρεάν.

Η συμμετοχή των καλλιτεχνών είναι η δική τους προσφορά στις προσπάθειες της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Τα έσοδα της βραδιάς θα στηρίξουν τα προγράμματά της.