Στο c.d. περιλαμβάνονται 12 υπέροχα τραγούδια, άλλα πρωτότυπα και άλλα σε πολύ πετυχημένες διασκευές, όπως το «Man gave names to all the animals» του Bob Dylan, το Cinema Paradiso του Ennio Morricone, το You must believe in spring του Michel Legrand και το C’ est si bon του Henri Betti.

Η έκπληξη του c.d. είναι η συμμετοχή του διεθνούς Καμερουνέζου τραγουδιστή Richard Bona, ο οποίος ερμηνεύει μαζί με την Maria Markesini στα ελληνικά, κατόπιν δικής του επιθυμίας, το τραγούδι του Μίμη Πλέσσα και του Κώστα Βίρβου, με τίτλο Να βρω εκείνον, το οποίο υπάρχει σε long και σε radio version και κάνει ήδη επιτυχία διεθνώς.

Στο c.d. θα ακούσετε και την jazz διασκευή της Φραγκοσυριανής του Μάρκου Βαμβακάρη, δύο κομμάτια του αμερικανού Peter Myers, του συνθέτη των τελευταίων δίσκων της Donna Summer και ένα κομμάτι του συνθέτη και πιανίστα Bert van den Brink, ο οποίος συμμετέχει σε όλο το c.d. μαζί με άλλους σημαντικούς μουσικούς.

Στην  παρουσίαση θα μιλήσουν: Μίμης Πλέσσας – συνθέτης, Πανταζής Τσάρας – ραδιοφωνικός παραγωγός Ε.ΡΑ., Βάνιας Απέργης – μουσικός παραγωγός, Ηλίας Ποτουρίδης – Opera Compact Disc και Έλλη Ρουμπέν – Artway / Τεχνότροπον.

Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί και η Maria Markesini, η οποία θα μας παρουσιάσει ζωντανά στο πιάνο αποσπάσματα από το c.d. Η διακίνηση του c.d. στην Ελλάδα γίνεται από την Opera Compact Disc.