Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μουσική Palyrria

Μουσική Palyrria
Το συγκρότημα με τους παραδοσιακούς ήχους και τη σύγχρονη διάθεση που ξεχώρισε πριν μερικά χρόνια, οι Palyrria, ανεβαίνουν στη σκηνή της Αυλαίας την Παρασκευή 19 Μαρτίου και εκτός από τα γνωστά και ήδη αγαπημένα τους κομμάτια, θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το νέο τους δίσκο, που βρίσκεται στο στάδιο της ηχογράφησης.

Με το 1ο Βραβείο, ως καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής στη Διεθνή Έκθεση KOTFA 2007 στη Σεούλ της Κορέας στις αποσκευές τους και την περιοδεία τους το 2008 σε Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Βουλγαρία και Ολλανδία, οι Palyrria επιστρέφουν για να παρουσιάσουν την 4η δισκογραφική τους δουλειά η οποία θα περιλαμβάνει και διεθνείς συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν ως καλεσμένοι, οι: Kumar (Κούβα), από το συγκρότημα των Ojos de Brujo, οι Maxwell Wright & DJ Panko (Ισπανία), Florian Mikuta (Ρουμανία), Matthias Loibner (Αυστρία), Αχιλλέας Περσίδης, Παντελής Στόικος, Σεραφείμ Μαρμαρίδης, Γιάννης Δημητριάδης (Ελλάδα).

Οι Palyrria εμφανίζονται με ανανεωμένη σύνθεση: Tsiko: drums, κρουστά, Dr. Aja: μπάσο , κρουστά, K. Haller: keyboards, effects, live electronics, Strider: κλαρίνο, καβάλ, γκάιντα, Misha: Φωνή (MC), κρουστά, Ανδρέας Αρβανίτης: λύρα, Λόλα: φωνή . Συμμετέχουν επίσης στο πολυεθνικό The time project  που δημιούργησε ο Matthias Loibner (Αυστρία) - μαζί με τα συγκροτήματα Mitsoura (Ουγγαρία), SNO (Σουηδία) και Familha Artus (Γαλλία).

Σχετικές ειδήσεις
Μουσική και Χορός στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
08.02.2017 12:46
Με μουσικοχορευτική διάθεση υποδέχεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου μέσα από τους ηλεκτρονικούς ήχους του Ελληνοϊορδανού Tareq και δύο χορευτικά εργαστήρια, για παραδοσιακούς και ballroom χορούς.
Οι LiE με νέο υλικό στο Faust
18.10.2016 12:42
Οι LiE, στο πρώτο live του χειμώνα, θα παρουσιάσουν στο Faust, ένα ξεχωριστό show με καινούργιο υλικό και ανανεωμένη διάθεση.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
25.08.2016 15:25
Μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τσιγγάνικες μελωδίες και μουσική από διάφορες χώρες, με τίτλο "Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση", έρχεται στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016 την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».