Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Μουσική Palyrria

Μουσική Palyrria
Το συγκρότημα με τους παραδοσιακούς ήχους και τη σύγχρονη διάθεση που ξεχώρισε πριν μερικά χρόνια, οι Palyrria, ανεβαίνουν στη σκηνή της Αυλαίας την Παρασκευή 19 Μαρτίου και εκτός από τα γνωστά και ήδη αγαπημένα τους κομμάτια, θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το νέο τους δίσκο, που βρίσκεται στο στάδιο της ηχογράφησης.

Με το 1ο Βραβείο, ως καλύτερο συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής στη Διεθνή Έκθεση KOTFA 2007 στη Σεούλ της Κορέας στις αποσκευές τους και την περιοδεία τους το 2008 σε Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Βουλγαρία και Ολλανδία, οι Palyrria επιστρέφουν για να παρουσιάσουν την 4η δισκογραφική τους δουλειά η οποία θα περιλαμβάνει και διεθνείς συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, συμμετέχουν ως καλεσμένοι, οι: Kumar (Κούβα), από το συγκρότημα των Ojos de Brujo, οι Maxwell Wright & DJ Panko (Ισπανία), Florian Mikuta (Ρουμανία), Matthias Loibner (Αυστρία), Αχιλλέας Περσίδης, Παντελής Στόικος, Σεραφείμ Μαρμαρίδης, Γιάννης Δημητριάδης (Ελλάδα).

Οι Palyrria εμφανίζονται με ανανεωμένη σύνθεση: Tsiko: drums, κρουστά, Dr. Aja: μπάσο , κρουστά, K. Haller: keyboards, effects, live electronics, Strider: κλαρίνο, καβάλ, γκάιντα, Misha: Φωνή (MC), κρουστά, Ανδρέας Αρβανίτης: λύρα, Λόλα: φωνή . Συμμετέχουν επίσης στο πολυεθνικό The time project  που δημιούργησε ο Matthias Loibner (Αυστρία) - μαζί με τα συγκροτήματα Mitsoura (Ουγγαρία), SNO (Σουηδία) και Familha Artus (Γαλλία).

Σχετικές ειδήσεις
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016
25.08.2016 15:25
Μια βραδιά παραδοσιακής μουσικής με τσιγγάνικες μελωδίες και μουσική από διάφορες χώρες, με τίτλο "Ταξίδι στην Μουσική Παράδοση", έρχεται στο Φεστιβάλ Κορώνης 2016 την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016.
Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς
25.04.2016 15:31
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο μεγάλος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η σύγχρονη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν στο θέατρο Παλλάς για να παρουσιάσουν μαζί σε το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» σε στίχους Νίκου Γκάτσου αλλά και τραγούδια τους που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, σε μία μουσική παράσταση με τον τίτλο «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως».
Σύγχρονη μουσική χωρίς κώδικες: Ολοήμερο αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
15.02.2016 15:42
Ο Θόδωρος Αντωνίου, το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής, ο Χρίστος Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος προτείνουν στο κοινό το ολοήμερο αφιέρωμα «Σύγχρονη μουσική χωρίς κώδικες», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2016 (12:30 – 23:00) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος και στην Αίθουσα Banquet.
Οι Polis live στο Faust
03.02.2016 11:21
Ο Μπάμπης Νικολάτος από το «The Voice of Greece» με το συγκρότημά του τους Polis ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του FΑUST στο κέντρο της Αθήνας και υπόσχονται μια αξέχαστη ,γεμάτη κέφι βραδιά.