Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Piano Magic ξανά στην Αθήνα

Οι Piano Magic ξανά στην Αθήνα
Οι Piano Magic μετά από περίπου ένα χρόνο έρχονται ξανά στην Αθήνα, το Σάββατο 20 Μαρτίου στο Fuzz και υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά στο πολυάριθμο κοινό τους.

Η κολεκτίβα των Piano Magic, συναντά τους πρεσβευτές του Γαλλικού Post Rock  Kwoon με τη συμμετοχή των γηγενών Misuse. Αν σας αρέσουν οι Dead Can Dance, οι Sigur Ros και οι Mogwai δεν πρέπει να απουσιάσετε.

Oι Piano Magic δηλ οι Glen Johnson και Dick Rance λειτουργούν στα πρότυπα της περίφημης ηχητικής κολλεκτίβας των This Mortal Coil, όπου διάφοροι μουσικοί συμμετέχουν και αποχωρούν κατά βούληση. Tα 15 χρόνια της ύπαρξης τους, από τους ΡΜ έχουν περάσει, κατά καιρούς, περισσότεροι από 60(!!) μουσικοί, έχουν κυκλοφορήσει 10 studio albums και μία διπλή συλλογή , καθώς και πληθώρα singles.

Η πρόσφατη κυκλοφορία τους Ovations τους φέρνει στην Ελλάδα και τους βρίσκει στην πιο εντυπωσιακή και δημιουργική στιγμή τους. Μια φλόγα που σιγοκαίει, βαθιά ρομαντική, απόλυτα και δυναμικά αισθαντική.  

Σχετικές ειδήσεις
O Wax Tailor επιστρέφει για δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
04.11.2016 10:20
O Wax Tailor - o διάσημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός της downtempo / electro hip-hop σκηνής και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως το “Que Sera”, το “Say Yes” (feat. ASM) και το “The Games You Play” - επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του και με ένα ολοκαίνουριο album στις αποσκευές του (“By Any Beats Necessary”), για δύο μοναδικές συναυλίες, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα).
Οι Nouvelle Vague live στο Θέατρο Τεχνόπολις
06.07.2016 12:29
Οι Nouvelle Vague έρχονται στην Ηράκλειο, στην καρδιά του καλοκαιριού, την Παρασκευή 15 Ιουλίου, στο Θέατρο Τεχνόπολις, και υπόσχονται να προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό της πόλης κάνοντας το να παραμιλά από ενθουσιασμό.
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!
Piano Trio +: Ο Σταύρος Λάντσιας live στο Athenaeum
18.03.2016 15:41
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ο Σταύρος Λάντσιας θα βρίσκεται ξανά στο Athenaeum "Kελάρι".
Απόκριες στην Αθήνα με τους Κουδουναραίους Διστόμου
09.03.2016 14:40
Στην αποκριάτικη Αθήνα θα βρίσκονται οι ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΑΙΟΙ ΔΙΣΤΟΜΟΥ το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και θα δώσουν το δικό τους ...ήχο, χρώμα στο κέντρο της Πρωτεύουσας με την αθυρόστομη σάτιρά τους και τα πικάντικα, επίκαιρα, στιχάκια.