Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην Αυλαία

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην Αυλαία
Τελευταίο διήμερο σήμερα Μ. Δευτέρα 29 και αύριο Μ. Τρίτη 30 Μαρτίου για τις εμφανίσεις του Λουδοβίκου των Ανωγείων, στη μουσική σκηνή Αυλαία . Το πρόγραμμα παίρνει το χρώμα και την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών και είναι ειδικά αφιερωμένο στο μοιρολόι.

Στις εμφανίσεις του στην Αυλαία τα δύο διήμερα που προηγήθηκαν (15-16 & 22-23Μαρτίου), ο Λουδοβίκος θύμισε τραγούδια και μελωδίες από την πλούσια δισκογραφική του πορεία.

Κάθε εμφάνιση του Λουδοβίκου των Ανωγείων είναι μια γεμάτη συναισθήματα και χρώματα βραδιά. Οι τελευταίες εμφανίσεις του (29&30 Μαρτίου), χωρίς να χάσουν τίποτα από το χρώμα των συναυλιών του καλλιτέχνη και πλημμυρισμένες από συναίσθημα θα είναι  ειδικά αφιερωμένες στο μοιρολόι. Στο ίδιο ύφος κινείται και ο πιο πρόσφατος δίσκος του, με τίτλο Το τελευταίο τραγούδι, που αποτελεί μια καινούργια ματιά πάνω στο κρητικό μοιρολόι.

 


Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων παρουσιάζει το «χρώμα της αγάπης» στο Half Note
29.11.2016 13:40
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note για να μας παρασύρει στην μαγεία των λυρικών μελωδιών και των ιστοριών του.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στη Gallerie Δημιουργών
14.11.2016 11:17
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων αναρωτιέται «Ποιο το χρώμα της αγάπης» σε μια μουσική παράσταση στην Gallerie Δημιουργών στην Κηφισιά το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
07.03.2016 10:26
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης, αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 4 Απριλίου.