Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη

Με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη
Οι Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους στην ημερίδα που διοργανώνουν την Κυριακή 14 Μαρτίου με θέμα: Με ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη: ένταξή του στις αστικές μετακινήσεις, υφιστάμενο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, σχολιασμός, προτάσεις, βελτιώσεις.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Αλ. Τσιούμης του Κτιρίου Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο συγκοινωνιολόγος μηχανικός-πολεοδόμος και καθηγητής της Σχολής Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κ. Θάνος Βλαστός και ο καθηγητής συγκοινωνιακών έργων του Τμήματος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χρίστος Ταξιλτάρης.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με ποδηλατοβόλτα – αυτοψία των ποδηλατοδρόμων της πόλης μας. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11:00 π.μ. από το Λευκό Πύργο .

Κατά την ημερίδα θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις. Ένα φωτογραφικό χρονικό των Ποδηλατών Θεσσαλονίκης και μία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: Ποδηλατόδρομοι μετ’ εμποδίων, όπου και θα παρουσιαστούν τα διάφορα ευτράπελα των ποδηλατοδρόμων της πόλης μας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Σχετικές ειδήσεις
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών: Γ κύκλος Ομιλιών
13.11.2015 14:07
Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών σας καλεί στον Γ΄κύκλο Ομιλιών με θέμα «Οι κρίσεις και ο καταλυτικός τους ρόλος στον μεσαιωνικό κόσμο»