Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

4ever του Γιώργου Ηλιόπουλου

4ever του Γιώργου Ηλιόπουλου
Από τις 15 Μαρτίου έως τις 2 Ιουνίου το θέατρο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης θα φιλοξενήσει το θεατρικό έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου με τίτλο 4EVER, σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη.

Tο έργο έχει ως θέμα του την ιστορία ενός πετυχημένου ζευγαριού οι οποίοι έχουν επιλέξει να μένουν μακριά από την Αθήνα, σ’ ένα νησί. Όλα μοιάζουν ειδυλλιακά, μέχρι να έρθει ένα βράδυ που όλα θα αλλάξουν.

Η μπόρα που θα ξεσπάσει και θα αναγκάσει το ζευγάρι να μείνει στο σπίτι θα ξεπλύνει τα πάντα. Μυστικά, τραύματα, επιθυμίες και απωθημένα θα έρθουν στο φως και τα πράγματα θα γίνουν επικίνδυνα…

Τα όρια θα ξεπεραστούν, τα συναισθήματα θα δοκιμαστούν και η γραμμή της λογικής θα μείνει πίσω. Το πρωί όλα θα έχουν αλλάξει …

Το έργο έχει αποσπάσει το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Νέων Δημιουργών, έχει μεταφραστεί και παιχτεί στην Αγγλία και Γερμανία.

Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη, Σκηνικά: Γιώργος Λυτζέρης, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης, Μουσική: (Dna) Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας.

Παίζουν: Σωκράτης Αλαφούζος, Χριστίνα Θωμαΐδου.

Σχετικές ειδήσεις
Ξανθίππη, του Γιώργου Α. Χριστοδούλου στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό
04.01.2017 11:14
Το έργο «Ξανθίππη» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου παρουσιάζεται στο Θέατρο Γκλόρια Μικρό, σε σκηνοθεσία του Κωστή Παπαϊωάννου, με πρωταγωνίστρια την Ματθίλδη Μαγγίρα.
Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας, στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης
29.12.2016 15:41
Το Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης παρουσιάζει το έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας.
«Στα Σκοτεινά - Making Movies» του Γ. Ηλιόπουλου στον Τεχνοχώρο Cartel
23.11.2016 10:30
Βασισμένη στο γνωστό “Bedtime stories” του Γιώργου Ηλιόπουλου, η επιτυχημένη παράσταση «Στα Σκοτεινά - Making Movies» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, επιστρέφει για τρίτη σεζόν στον Τεχνοχώρο Cartel.
Πετάει-πετάει, στο θέατρο Χυτήριο
21.11.2016 12:28
Από τις 24 Νοεμβρίου η «πτήση του γέλιου» θα προσγειώνεται στο Θέατρο Χυτήριο και οι θεατές θα αποβιβάζονται για να παρακολουθήσουν την πιο φρέσκια κωμωδία «ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ» σε μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου, διασκευή Στέλιου Παπαδόπουλου & Γιώργου Βάλαρη και σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη.
Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γ. Κιμούλη σε περιοδεία
12.05.2016 15:27
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Επιδαύρου και κατόπιν σε περιοδεία σε όλη τη χώρα, οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης. Παίζουν επίσης ο Τάσος Γιαννόπουλος και ο Αλμπέρτο Φάϊς, με 12μελή χορό ηθοποιών και μουσικών, παρουσιάζουν ένα νέο, φιλόδοξο ανέβασμα του έργου του Αριστοφάνη «Πλούτος». Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Γιώργου Κιμούλη.