Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

4ever του Γιώργου Ηλιόπουλου

4ever του Γιώργου Ηλιόπουλου
Από τις 15 Μαρτίου έως τις 2 Ιουνίου το θέατρο 104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης θα φιλοξενήσει το θεατρικό έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου με τίτλο 4EVER, σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη.

Tο έργο έχει ως θέμα του την ιστορία ενός πετυχημένου ζευγαριού οι οποίοι έχουν επιλέξει να μένουν μακριά από την Αθήνα, σ’ ένα νησί. Όλα μοιάζουν ειδυλλιακά, μέχρι να έρθει ένα βράδυ που όλα θα αλλάξουν.

Η μπόρα που θα ξεσπάσει και θα αναγκάσει το ζευγάρι να μείνει στο σπίτι θα ξεπλύνει τα πάντα. Μυστικά, τραύματα, επιθυμίες και απωθημένα θα έρθουν στο φως και τα πράγματα θα γίνουν επικίνδυνα…

Τα όρια θα ξεπεραστούν, τα συναισθήματα θα δοκιμαστούν και η γραμμή της λογικής θα μείνει πίσω. Το πρωί όλα θα έχουν αλλάξει …

Το έργο έχει αποσπάσει το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό Νέων Δημιουργών, έχει μεταφραστεί και παιχτεί στην Αγγλία και Γερμανία.

Σκηνοθεσία: Βάνα Πεφάνη, Σκηνικά: Γιώργος Λυτζέρης, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη, Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης, Μουσική: (Dna) Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας.

Παίζουν: Σωκράτης Αλαφούζος, Χριστίνα Θωμαΐδου.

Σχετικές ειδήσεις
Τα ραδίκια ανάποδα, του Γιώργου Γαλίτη στο Θέατρο Βράχων
10.06.2016 15:51
Το Θέατρο Βράχων φιλοξενεί την κωμωδία του Γιώργου Γαλίτη, Τα ραδίκια ανάποδα, για μία παράσταση την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.
Πλούτος του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γ. Κιμούλη σε περιοδεία
12.05.2016 15:27
Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Επιδαύρου και κατόπιν σε περιοδεία σε όλη τη χώρα, οι Γιώργος Κιμούλης, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης. Παίζουν επίσης ο Τάσος Γιαννόπουλος και ο Αλμπέρτο Φάϊς, με 12μελή χορό ηθοποιών και μουσικών, παρουσιάζουν ένα νέο, φιλόδοξο ανέβασμα του έργου του Αριστοφάνη «Πλούτος». Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Γιώργου Κιμούλη.
Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω… του Γιώργου Αρμένη στο Νέο Ελληνικό Θέατρο
04.02.2016 12:37
Το Νέο Ελληνικό Θέατρο, έχει προγραμματίσει για την κεντρική σκηνή από τις 12 Φεβρουαρίου 2016 έως τέλος της σεζόν, το έργο: «Τέσσερα πρόσωπα και ο Θεός απ’ έξω…» του Γιώργου Αρμένη σε σκηνοθεσία του ίδιου και μουσική του Διονύση Τσακνή.
Speed date, του Γιώργου Ηλιόπουλου στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»
21.01.2016 11:56
Speed date λέγεται το νέο έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη από τις 16 Φεβρουαρίου 2016.
Αγγέλα του Γιώργου Σεβαστίκογλου από το ΚΘΒΕ στη Μονή Λαζαριστών
30.12.2015 17:09
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο του Γιώργου Σεβαστίκογλου, Αγγέλα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.