Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Grand Avenue on stage!

Grand Avenue on stage!
Έχουν κατακτήσει τα charts, έχουν κατακτήσει αμέτρητους οπαδούς και στις 12 Απριλίου έρχονται να κατακτήσουν και το ελληνικό κοινό. Οι Grand Avenue από τη Δανία live στο stage του Fuzz.

Έχουν κατακτήσει τα charts, έχουν κατακτήσει αμέτρητους οπαδούς και στις 12 Απριλίου έρχονται να κατακτήσουν και το ελληνικό κοινό. Οι Grand Avenue από τη Δανία live στο stage του Fuzz.

Σάββατο 12 Απριλίου και η δανέζικη μπάντα καταφτάνει στο Fuzz! Η παρέα των Grand Avenue έρχεται για ένα live που θα δείξει πόσο καλά ξέρουν να παίζουν επί σκηνής και από κάτω το κοινό να τρελαίνεται.

Οι τέσσερις Δανοί -μετέπειτα- Grand Avenue συναντήθηκαν στο Λονδίνο το 1997 σ\' ένα μουσικό κολέγιο, από όπου απέκτησαν και τις έντονες βρετανικές επιρροές τους, αλλά και τις εξαιρετικές κιθάρες του Niels-Kristian Baerenten, που αποτελεί και το πυρηνικό οπλοστάσιο του group.

Το κοινώς αποδεκτό, από οπαδούς και μη, είναι ότι οι Grand Avenue με τη fuzzy gum pop τους, διακρίνονται από καλές ενορχηστρώσεις, μοντέρνα και κλασσικά στοιχεία ήχου και ηχοληψίας, έξυπνα ρεφρέν και όπως είπαμε και παραπάνω από το άρτιο αποτέλεσμα επί σκηνής.

Οι Grand Avenue θα φέρουν (σύμφωνα με το απόλυτο κλισέ) στις αποσκευές τους, κατά την επίσκεψη τους στην Αθήνα, τρία album με καλύτερο το πιο πρόσφατο The Outside που κυκλοφόρησε μέσα στο 2007.

Στο τελευταίο τους αυτό album περιέχονται και τα ήδη οικεία στο ελληνικό κοινό από το ραδιοφωνικό τους βομβαρδισμό, Bullet, The Outside και Monday Morning.

Info
Grand Avenue
Σάββατο 12 Απριλίου
Fuzz club, Λ. Βουλιαγμένης 22
Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των 30 ευρώ:
METROPOLIS, TICKET HOUSE, PUBLIC,
VILLAGE CINEMAS
Μέσω internet: http://www.showtime.villagecinemas.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Όλα αλλάζουν: Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης στο Ρυθμός Stage
19.04.2016 13:51
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης μετά τις πετυχημένες τους εμφανίσεις στο "Ρυθμός Stage", ανανεώνουν το ραντεβού τους την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 και υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά.
Ο Μίμης Πλέσσας για ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο στο Ρυθμός Stage
01.04.2016 17:08
Ο Μίμης Πλέσσας θα εμφανιστεί για δύο βραδιές, στις 15 και 22 Απριλίου 2016, στο Ρυθμός Stage, για ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο.
εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στο Ρυθμός Stage
31.03.2016 14:29
Το ΚουARTέτο έρχεται live στο "Ρυθμός Stage" την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.